Αυτό είναι το νέο Opel Vivaro-e HYDROGEN

Ποια είναι η αυτονομία του 

Opel Vivaro-e HYDROGEN παρουσίαση αυτονομία

Το πρώτο υδρογονοκίνητο όχημα μεταφορών από κατασκευαστή  οχημάτων είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει. Το πρώτο Opel Vivaro-e HYDROGEN παραγωγής θα κυκλοφορήσει με μηδενικούς ρύπους, ενταγμένο στο στόλο του Γερμανού κατασκευαστή premium οικιακών συσκευών, Miele. Το όχημα κυψελών καυσίμου υδρογόνου της Opel θα παρέχει καθημερινά τις υπηρεσίες του στην περιοχή Rhine-Main.


Το Vivaro-e HYDROGEN βασίζεται στο υπάρχον, αμιγώς ηλεκτρικό Opel Vivaro-e, που κατέκτησε τη διάκριση “2021 International Van of the Year”. Με γεμάτα τα ρεζερβουάρ υδρογόνου, η αυτονομία υπερβαίνει τα 400 χιλιόμετρα (WLTP1). Η κυψέλη  καυσίμου 45 kW μπορεί να παράγει αρκετή ισχύ για συνεχή οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο. Χρειάζονται μόνο τρία λεπτά για τον ανεφοδιασμό με υδρογόνο – περίπου όσος χρόνος απαιτείται για τον ανεφοδιασμό ενός συμβατικού οχήματος diesel ή βενζίνης.


Η μπαταρία ιόντων λιθίου 10.5 kWh παρέχει δυναμική μέγιστη ισχύ όταν χρειάζεται, για παράδειγμα κατά την εκκίνηση και στη φάση της επιτάχυνσης. Επειδή η μπαταρία καλύπτει τις ανάγκες ισχύος σε τέτοιες περιπτώσεις, η κυψέλη καυσίμου μπορεί να λειτουργεί σε βέλτιστες συνθήκες. Η μπαταρία επιτρέπει επίσης ανατροφοδοτική πέδηση, ενώ η ‘plug-in’ δυνατότητα προσφέρει την ευκαιρία επαναφόρτισης εξωτερικά, εάν χρειαστεί, π.χ. σε ένα σταθμό φόρτισης, για αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 50 km. Το Vivaro-e HYDROGEN περιλαμβάνει έναν τριφασικό ενσωματωμένο φορτιστή (11 kW) και καλώδιο φόρτισης mode 2 στο βασικό εξοπλισμό του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top