Η τιμή της νέας Aprilia Tuareg 660 

Προτεραιότητα στις online κρατήσεις

Aprilia Tuareg 660 τιμή Ελλάδα

Αναμονή τέλος για την Aprilia Tuareg 660! Η πολυσυζητημένη adventure μοτοσυκλέτα, κατεξοχήν off-road , θα βρίσκεται στα σημεία πώλησης Aprilia από τον  Δεκέμβριο.Αντισυμβατική και απολύτως πρωτότυπη στη σχεδίαση, ελαφριά και ισχυρή (187 kg για ισχύ 80 HP), είναι το αποτέλεσμα ενός εντελώς νέου πρότζεκτ, σύγχρονης σύλληψης.

Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει το σύστημα φωτισμού full LED με περιμετρικά DRL και την έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT 5 ιντσών. Το πακέτο ηλεκτρονικών ελέγχων APRC με Ride-by-Wire πολλαπλής χαρτογράφησης είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσης, cruise control, φρένο κινητήρα και διαφορετικές χαρτογραφήσεις κινητήρα. Υπάρχουν επίσης τέσσερα ρυθμιζόμενα Riding Mode (προγράμματα οδήγησης), για μεγιστοποίηση της εμπειρίας οδήγησης αλλά και την απλοποίηση του χειρισμού και του ελέγχου κατά την οδήγηση. Ο αναβάτης αρκεί να επιλέξει Riding Mode για να αποκτήσει αυτόματα την καλύτερη βαθμονόμηση των ηλεκτρονικών ελέγχων.


Η Aprilia έχει αναπτύξει ένα διαδικτυακό πρόγραμμα προκράτησης, που προσφέρει ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα σε όσους τον ολοκληρώσουν. Από την Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου, θα είναι δυνατή η προκράτηση της Tuareg 660 μέσα από την ιστοσελίδαtuareg660.aprilia.com, που είναι προσβάσιμη και από τη σελίδα aprilia.com.
Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε online το αγαπημένο σας χρώμα και το σημείο πώλησης όπου θα παραλάβετε τη μοτοσυκλέτα σας.

Οι πρώτες μονάδες που θα παραχθούν, θα προορίζονται για όσους έχουν πραγματοποιήσει προκράτηση, στους οποίους η Aprilia καλύπτει και τα επιπλέον έξοδα (πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλιση) χωρίς επιβάρυνση στην τιμή, που ξεκινά από 12.190 ευρώ (με ΦΠΑ και τέλη ταξινόμησης).

Για την Tuareg 660, όπως και για όλες τις μοτοσυκλέτες Aprila, προσφέρεται δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο υπηρεσιών, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:
✓ 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης
✓ 4 χρόνια οδική βοήθεια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top