Στο τιμόνι του ηλεκτρικού Kia EV6 ο θρύλος του τένις Rafael Nadal

 Τι είπε ο πρωταθλητής για το ηλεκτρικό μοντέλο

Kia EV6 Rafael Nadal

Ο θρύλος του τένις Rafael Nadal τόνισε σήμερα τη δέσμευσή του να προωθήσει την οικολογική κινητικότητα με τη χρήση του νέου crossover EV6, σε μια τελετή παράδοσης στην Ακαδημία Rafa Nadal, στην γενέτειρά του Manacor (Ισπανική πόλη στη Μαγιόρκα).

Στην εκδήλωση, ο Nadal παρέλαβε ένα EV6 GT-Line ως επίδειξη του κοινού οράματος των δύο συνεργατών για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και την έμπνευση μιας νέας γενιάς οδηγών προκειμένου να υιοθετήσουν την ηλεκτροκινητικότητα. Στα πλαίσια της συνεργασίας, ο Nadal θα χρησιμοποιήσει ενεργά το EV6 για την προσωπική του μετακίνηση στη Μαγιόρκα καθώς και σε μεγάλα τουρνουά τένις όπως όλα τα οχήματα που χρησιμοποιούνται στην Ακαδημία και το Ίδρυμα Rafa Nadal σε ηλεκτρικά οχήματα έως το 2022.


"Η εργασία μου προϋποθέτει πολλά ταξίδια και ο τρόπος ζωής μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός." Αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές όπου μπορώ, ξεκινώντας από την προσωπική χρήση του EV6 στη Μαγιόρκα και όπου χρειαστεί", ανέφερε ο Nadal. «Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που έχω την υποστήριξη της Kia και του νέου EV6 και θα ήθελα να ενθαρρύνω και άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα όπου είναι δυνατόν».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σ΄ ένα γήπεδο τένις, που ονομάστηκε "EV6 Court". και το σύστημα φωτισμού του τροφοδοτήθηκε ηλεκτρικά από ένα EV6 GT-Line, το οποίο διαθέτει μια προηγμένη λειτουργία V2L και χρησιμεύει ως φορητό, αυτόνομο τροφοδοτικό σύστημα.Η λειτουργία V2L του EV6 που παρουσιάστηκε στο EV6 Court της Ακαδημίας Rafa Nadal μπορεί να τροφοδοτήσει έως 3,6 KW ηλεκτρικής ενέργειας και να τροφοδοτήσει οτιδήποτε: από εξωτερικές οικιακές συσκευές έως άλλα ηλεκτρικά οχήματα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top