Γιατί ο σκύλος σας θα λατρέψει το νέο Opel Grandland

Αξεσουάρ για όλα τα γούστα και γνήσια

Opel Grandland γνήσια αξεσουάρ

Τολμηρή και ‘καθαρή’ σχεδίαση με το χαρακτηριστικό Opel Vizor μπροστά, κορυφαίες τεχνολογίες και ένα μοντέρνο, άνετο εσωτερικό, με ψηφιακό ταμπλό Pure Panel – αυτά  είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου Opel Grandland. Τα πολυάριθμα, γνήσια αξεσουάρ Opel με τα οποία οι πελάτες μπορούν να αναβαθμίσουν περαιτέρω την SUV ναυαρχίδα της μάρκας είναι κομψά όσο και πρακτικά.

Και με το διαχωριστικό πλέγμα χώρου αποσκευών, αποσκευές ή ακόμα και κατοικίδια που ταξιδεύουν μαζί σας παραμένουν με ασφάλεια στη θέση τους. Το προσαρμοζόμενο διαχωριστικό στερεώνεται πίσω από τα προσκέφαλα των καθισμάτων της δεύτερης σειράς. Έτσι ο σκύλος σας θα λατρέψει να ταξιδεύει με το Opel Grandland.

Ειδικά σχεδιασμένα αξεσουάρ και επίλεκτα προϊόντα από κορυφαίες, συνεργαζόμενες εταιρείες της αγοράς καθιστούν το νέο Grandland ακόμα πιο ‘προσωπικό’ και ευέλικτο. Η γκάμα περιλαμβάνει συστήματα μεταφοράς και σχαρών, εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας καθώς και άλλα στοιχεία αισθητικής αναβάθμισης. Επιπλέον, με τα σύγχρονα αξεσουάρ φόρτισης Opel, οι οδηγοί του Grandland Hybrid διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για όλες τις συνθήκες.

Στο χώρο επιβατών του νέου Grandland, ποικίλες λύσεις FlexConnect που διατίθενται προαιρετικά διατηρούν την τάξη και κάνουν το ταξίδι πιο απολαυστικό: Μεταξύ αυτών είναι άγκιστρα, κρεμάστρες, βάσεις για tablet ή και ένα αναδιπλούμενο τραπεζάκι. Οι πίσω επιβάτες μπορούν πλέον άνετα να παρακολουθούν βίντεο ή να εργάζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Οι αντάπτορες FlexConnect στερεώνονται στη βάση που τοποθετείται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων και αφαιρούνται με μία κίνηση.

Η Opel προσφέρει επίσης πρακτικά αξεσουάρ φόρτισης για όσους έχουν επιλέξει μια από τις  ισχυρές και αποδοτικές , plug-in υβριδικές εκδόσεις του Grandland. Η γκάμα περιλαμβάνει καλώδιο φόρτισης Mode 3 και ασορτί θήκη καθώς και Φορτιστή Universal με τρεις αντάπτορες στο σετ:

Βύσμα CEE-16 (3-φασικό) για βιομηχανικές πρίζες (AC)
Βύσμα Τύπου EF για οικιακές πρίζες
Βύσμα Τύπου 2 για δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

Άλλα κομψά και πρακτικά αξεσουάρ για το νέο Opel Grandland και πολλά ακόμα μοντέλα που φέρουν το σήμα του κεραυνού διατίθενται μέσω online παραγγελίας ή από τους τοπικούς διανομείς Opel.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top