Το Subaru Forester παινεύεται ότι έχει την καλύτερη ορατότητα 

Ο σοβαρός λόγος για να αποφύγετε τα ατυχήματα 

Subaru Forester ορατότητα

Η SUBARU πιστεύει πρώτα από όλα  ότι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης ενός ατυχήματος είναι αν οι οδηγοί μπορούν να εντοπίσουν τις επικίνδυνες καταστάσεις με τα μάτια τους. Στη σχεδίαση της, ελαχιστοποιεί τα τυφλά σημεία και παρέχει εξαιρετική ορατότητα από τη θέση του οδηγού. Το πλάτος κάθε κολόνας του πλαισίου έχει ελαχιστοποιηθεί, όπου είναι δυνατόν, για να αυξηθεί η επιφάνεια του παρμπρίζ, διατηρώντας το ίδιο επίπεδο ασφάλειας ενώ οι υαλοκαθαριστήρες σταματούν έξω από την οπτική γωνία του οδηγού, παρέχοντας τη μέγιστη ορατότητα. Επιπλέον, το σχήμα του αμαξώματος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δίνει στον οδηγό καλύτερη εικόνα για τις διαστάσεις του αυτοκινήτου του.

Σήμερα πλέον τα περισσότερα αυτοκίνητα διαθέτουν συστήματα υποβοήθησης του οδηγού που εκτός από τα γνωστά Adaptive Cruise Control και Pre-Collision Breaking κ.ά. περιλαμβάνουν και οπτικη πρόσβαση σε τυφλά σημεία με κάμερες μπρος, πλάι και πίσω (οπισθοπορείας), όμως αυτά και πάλι δεν είναι αρκετά. 

Τα SUBARU απαντούν σε αυτά τα ερωτήματα με την εξαιρετική ορατότητά τους, που "χτύπησε" 3 πρωτιές στην έρευνα του Consumer Reports. Πρόκειται για τα Subaru WRX και Legacy, το καθένα στην κατηγορία του και φυσικά για το Forester (που εισάγεται και στην Ελλάδα) στην κατηγορία των Compact SUVs. Η βέλτιστη θέση οδήγησης, τα ύψη των παραθύρων και οι προσεκτικά διατεταγμένες κολόνες παρέχουν εξαιρετική ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις για τον περιορισμό των τυφλών σημείων, επιτρέποντας στον οδηγό να ελέγχει εύκολα τον περιβάλλοντα χώρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top