Ποιοι επώνυμοι διακρίθηκαν στο ADAC Opel e-Rally Cup

"Ηλέκτρισαν" με τις επιδόσεις τους

ADAC Opel e-Rally Cup αγώνας νικητές

Η νίκη του Γάλλου Laurent Pellier και του συνοδηγού του Thierry Salva από την ομάδα της Saintéloc Racing στο "ADAC Rallye Stemweder Berg" σηματοδότησε την επιτυχημένη πρεμιέρα του πρώτου κυπέλλου αγώνων ράλι ενιαίου τύπου στον κόσμο με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, του ADAC Opel e-Rally Cup. Οι 13 ομάδες από πέντε χώρες μαζί με τα Opel Corsa-e Rally των 100 kW (136 hp) κυριολεκτικά ‘ηλέκτρισαν’ με τις επιδόσεις τους στις απαιτητικές ασφάλτινες ειδικές διαδρομές πέριξ της πόλης Lübbecke.

Ανάμεσα στη πολύχρωμη ομάδα των οδηγών που πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους ήταν και ένα ιδιαίτερα γνωστό όνομα: εκείνο του Timo Scheider. Ο δύο φορές πρωταθλητής στο DTM και πρώην εργοστασιακός οδηγός της Opel πολύ γρήγορα ένιωσε ‘σαν στο σπίτι του’ στο νέο του περιβάλλον. Με την υποστήριξη του συνοδηγού του Tobias Braun, ο 42-χρονος διεκδικητής του φετινού τίτλου στο Πρωτάθλημα World Rallycross βελτίωσε τις επιδόσεις του από ειδική σε ειδική τερματίζοντας τον αγώνα στην πέμπτη θέση.

Εκτός από τους συμμετέχοντες στο κύπελλο, ένα ακόμα Corsa-e Rally ξεκίνησε τον αγώνα ως VIP αυτοκίνητο μπροστά από τους αγωνιζόμενους. Ο οδηγός θρύλος της Opel Volker Strycek έκανε τον ‘σοφέρ’ για τους Roman Knižka και το μοντέλο Ashley από την εκπομπή “Germany's Next Top Model”, που κέρδισε την πολυπόθητη φωτογράφιση της Opel στην πρόσφατα ολοκληρωμένη σεζόν.

Το ADAC Opel e-Rally Cup συνεχίζεται με τον δεύτερο γύρο που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου στο “ADAC Holsten Rallye”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top