Η Alfa Romeo γοητεύει τους Γερμανούς

«Χατ-τρικ» γοητείας στα βραβεία “Best Brands” του περιοδικού Auto Bild

Alfa Romeo βραβεία Auto Bild

Περισσότεροι από 60.000 αναγνώστες του Γερμανικού Auto Bild, ανέδειξαν το σχεδιασμό της Alfa Romeo στην κορυφή σε τρεις κατηγορίες: “Compact Car”, “Midsize Car” και “Midsize SUV”.Η Giulietta παρότι ολοκληρώθηκε η παραγωγής της κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Compact Cars”, ενώ οι δυναμικές Giulia και Stelvio δεν δυσκολεύτηκαν να επιβληθούν του ανταγωνισμού στις κατηγορίες “Middle Class” και “Medium SUV” αντίστοιχα. Οι Giulia και Stelvio για 5η συνεχόμενη χρονιά κατακτούν τη συγκεκριμένη διάκριση, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο τη διαχρονική τους γοητεία.

Ο σχεδιασμός και των τριών μοντέλων έχει ήδη κατακτήσει σειρά διακρίσεων, με το Centro Stile της Alfa Romeo να έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια δυναμική, κομψή και με ιδιαίτερα αυθεντικό χαρακτήρα σχεδιαστική γλώσσα. Οι εγκαταστάσεις του κέντρου σχεδιασμού, στις οποίες πλέον φιλοξενείται και το νέο «αρχηγείο» της μάρκας, επιτρέπουν οι σχεδιαστές να εργάζονται σε στενή επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας διοίκησης. Η καλαισθησία και ο δυναμισμός πάντα χαρακτήριζε τις δημιουργίες της Ιταλικής μάρκας, με τη νίκη στο Γερμανικό θεσμό “Best Brands” να εμπλουτίζει περαιτέρω την τροπαιοθήκη της Alfa Romeo.

Εκτός των άλλων, η Alfa Romeo Giulia έχει κατακτήσει τόσο το βραβείο “Red Dot Award”, όσο και το “Compasso d’Oro”, ενώ αντίστοιχα η Stelvio έχει κατακτήσει και το βραβείο σχεδιασμού “autonis” του Auto Motor und Sport. Πολυάριθμες είναι και οι βραβεύσεις για την οδηγική απόλαυση και την υψηλή τεχνολογία που προσφέρουν τα δύο μοντέλα, ιδιαίτερα για τις κορυφαίες εκδόσεις Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio, οι οποίες εφοδιάζονται με τον V6 biturbo βενζινοκινητήρα απόδοσης 510 ίππων.

Η νέα σειρά των Alfa Romeo Giulia και Stelvio είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά, με Turbo κινητήρες βενζίνης και diesel, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και τιμές από 36.700 (Giulia) και 45.000 (Stelvio) ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top