Δωρεάν τεχνικός έλεγχος για Fiat- Alfa Romeo- Jeep- Abarth

Δείτε τι περιλαμβάνει η προσφορά και πότε λήγει

MOPAR Spring Check-up 2021

Συνεπής στην προσφορά υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας, αλλά και υψηλής προστιθέμενης αξίας, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει για ακόμα μία χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up. Όπως πάντα, στόχος είναι οι χρήστες των οχημάτων να λάβουν εξειδικευμένες υπηρεσίες από πιστοποιημένους μηχανικούς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.


Το Spring Check Up, δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Spring Check Up 2021, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Παράλληλα, με έμφαση στην προστασία της υγείας, στο πλαίσιο του Spring Check Up 2021, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου τους, με το ειδικό φίλτρο Prime, χωρίς επιβάρυνση σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας. Το φίλτρο καμπίνας Prime, αποτελεί μέρος του πρωτοποριακού πακέτου D-Fence και απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Παράλληλα το φίλτρο εξουδετερώνει σχεδόν πλήρως (98%) τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. 

Το τρίτο και τελικό στάδιο καθαρισμού που προσφέρει το D-Fence, πραγματοποιείται μέσω μιας προηγμένης συσκευής εκπομπής ακτινοβολίας UV, η οποία καταστρέφει σε ποσοστό 99% τα βακτήρια που πιθανά βρίσκονται στις επιφάνειες του αυτοκινήτου όπως π.χ. το τιμόνι, τα καθίσματα, κτλ. Το πακέτο D-Fence είναι διαθέσιμο για αγορά μέσω του Εξουσιοδοτημένων σημείων εξυπηρέτησης των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Spring Check Up 2021, αλλά και γενικότερα τις υπηρεσίες της Mopar, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις αντίστοιχες, με τη μάρκα του αυτοκινήτου τους, επίσημες ιστοσελίδες της Mopar.Ο δωρεάν έλεγχος Spring Check Up 2021, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ έως και τις 11 Ιουνίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top