Η τιμή του ανανεωμένου HONDA X-ADV στην Ελλάδα 

Με στόχο την οικονομία

HONDA X-ADV 2021 τιμή

Πλήρης ανανέωση για το επαναστατικό X-ADV της Honda: αυξημένη ισχύς, με υψηλότερο μέγιστο όριο στροφών για το κινητήρα και αναθεωρημένες σχέσεις μετάδοσης που συνδυάζονται με ηλεκτρονικό γκάζι (Throttle By Wire), 4 προφίλ οδήγησης (ride modes), αναβαθμισμένο έλεγχο πρόσφυσης (Honda Selectable Torque Control) και όλα αυτά χωρίς αύξηση της κατανάλωσης. 

Ένα επανασχεδιασμένο πλαίσιο συνδυάζεται με νέο σώμα, ενώ η νέα, εργονομική σχεδίαση της σέλας διευκολύνει την πρόσβαση στο έδαφος. Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι μεγαλύτερος και περιλαμβάνει θύρα φόρτισης USB, ενώ υπάρχει και ντουλαπάκι. Δύο προβολείς LED περιλαμβάνουν λειτουργία φώτων ημέρας (DRL) και μία οθόνη TFT 5 ιντσών επιτρέπει σύνδεση με smartphone μέσω του νέου συστήματος φωνητικού ελέγχου της Honda (Smartphone Voice Control).

 
Η μέγιστη ισχύς έχει αυξηθεί κατά 4 ίππους  και φτάνει τα 58,6 ίππους  στις 6.750 σαλ. ενώ η μέγιστη ροπή των 69Nm αποδίδεται στις 4.750 σαλ. Στην αύξηση των επιδόσεων συνεισφέρει και μία αναβάθμιση του κιβωτίου με τις τρεις πρώτες σχέσεις να έχουν γίνει κοντύτερες, κάτι που βελτιώνει την εκκίνηση από στάση και την εν εκκινήσει επιτάχυνση. Από τα 30 km/h, το X-ADV καλύπτει 20m σε 1,7 δευτ., 50m σε 3,2 δευτ., ενώ στα 60km/h ο ροπάτος κινητήρας περιστρέφεται μόλις με 2.500 σαλ. Η 4η, η 5η και 6η είναι τώρα ελαφρώς μακρύτερες, για βελτιωμένη κατανάλωση και πιο ευέλικτη αξιοποίηση της αυξημένης ισχύος. 

Για κατόχους διπλωμάτων κατηγορίας A2 διατίθεται μία έκδοση 47,6 ps (35kW), που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε full power έκδοση σε έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της Honda όταν το επιτρέπει η νομοθεσία. Εξίσου εύκολο είναι να περιοριστεί η έκδοση full power 47,6 ps (35kW), σε ένα συνεργείο της Honda επαναπρογραμματίζοντας την ECU.

Ο κινητήρας του X-ADV είναι ιδιαίτερα οικονομικός – με κατανάλωση 27,8km/l (WMTC mode) και εκτιμώμενη αυτονομία 366km από το ρεζερβουάρ των 13,2 λίτρων. Επίσης, πληροί επίσης τις προδιαγραφές EURO5, που από την 1η Ιανουαρίου 2020 εισήγαγαν πολύ αυστηρότερα πρότυπα εκπομπών ρύπων συγκριτικά με το EURO4. Σύμφωνα με αυτό, οι επιτρεπόμενες εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα έχουν μειωθεί σημαντικά, ενώ η μείωση των συνολικών επιτρεπόμενων εκπομπών υδρογονανθράκων έχει ξεπεράσει το 40%, ο έλεγχος αυτανάφλεξης είναι αυστηρότερος και έχει καθιερωθεί ένα όριο επιτρεπόμενων σωματιδίων.

Το 2021 X-ADV  διατίθεται με τους εξής χρωματισμούς: 
Grand Prix Red 
Graphite Black  
Matt Beta Silver Metallic 
Pearl Mud Gray 
Το νέο X-ADV διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά και η λιανική τιμή πώλησης του ξεκινάει από 13.500 ευρώ.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top