Νέα έκδοση Alfa Romeo Stelvio Ti

 Γεννημένη για συγκινήσεις 

Alfa Romeo Stelvio Ti

Οι σχεδιαστές  προσφέρουν τη Stelvio και σε εκδόσεις με ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα, όπως η κορυφαία Quadrifoglio, αλλά και η νέα Veloce Ti, χωρίς να επηρεαστεί στο ελάχιστο η κομψότητα που αποπνέει το μοντέλο. Το ακρωνύμιο “Ti” (Turismo Internazionale) παραδοσιακά χαρακτήριζε τα πλέον πολυτελή μοντέλα της Alfa Romeo, ενώ η λέξη “Veloce” (γρήγορη), τις πιο δυνατές εκδόσεις. 


Στο εμπρός τμήμα το «φιλέτο» σχήματος “V” που επίσης είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα τονίζει το “scudetto”, τη θρυλική τριγωνική μάσκα της Alfa Romeo.

Σε συνδυασμό με τις δύο εκατέρωθεν εισαγωγές  αέρα ολοκληρώνουν τη επιτυχημένη μετάβαση του “trilobo” –του συνόλου της μάσκας και των εισαγωγών αέρα- για πρώτη φορά στην ιστορία της μάρκας σε ένα όχημα SUV.


Η Stelvio Veloce Ti, με ακόμα πιο εντυπωσιακούς τροχούς διαμέτρου 21 ιντσών, στοιχεία dark chrome όπως η διπλή απόληξη της εξάτμισης, αλλά και τμήματα από ανθρακονήματα, όπως οι εξωτερικοί καθρέπτες ενισχύει ακόμα περισσότερο την αθλητική περιβολή του μοντέλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top