To Τraction κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29/11 στις 14:10

Συντονιστείτε στο Star

Το Traction κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Νοεμβρίου . Πρόκειται για μία εκπομπή με θέματα, που αφορούν στο αυτοκίνητο, στη μοτοσικλέτα, στην τεχνολογία με τους Κώστα και Μάνο Στεφανή.

Φαντάζει σαν όνειρο ότι το TRACTION έγινε 22 ετών. Η μοναδική εκπομπή, που ενημερώνει για τις εξελίξεις στον κόσμο της αυτοκίνησης, της μοτοσικλέτας, του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της τεχνολογίας. Πάντα με την ιδιαίτερη ματιά και τον ανατρεπτικό τρόπο, που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Σε κάθε εκπομπή ο Κώστας Στεφανής «πατάει γκάζι» και φιλοξενεί μοναδικούς καλεσμένους σε δυνατά test drive με χιουμοριστικά απρόοπτα. Παράλληλα, ο Μάνος Στεφανής οδηγεί με τον δικό του, προσωπικό τρόπο όλα τα σημαντικά μοντέλα από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου. Πρακτικές συμβουλές και διαπαιδαγώγηση για καλύτερη οδική συμπεριφορά, πάντα με μια διαφορετική προσέγγιση.

TRACTION, η πρωτοποριακή εκπομπή για το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και όχι μόνο, με ανανεωμένο περιεχόμενο για 4η τηλεοπτική σεζόν στη συχνότητα του Star!

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουρά

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

https://www.star.gr/tv/shows/traction/ 

#tractiongr

FB: https://www.facebook.com/traction.gr/ Insta: https://www.instagram.com/traction.gr/ Twitter: https://twitter.com/tractiongr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top