Οι Γερμανοί βράβευσαν την Alfa Romeo Stelvio

Κατέκτησε και το βραβείο σχεδιασμού του “Auto Motor und Sport”

Alfa Romeo Stelvio βραβείο “Auto, Motor und Sport”

Ο εντυπωσιακός, αλλά και αρμονικός σχεδιασμός της Alfa Romeo Stelvio, κατέκτησε και τους αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού “Auto, Motor und Sport”, που το ανακηρύξαν ως το πιο όμορφο SUV στο πλαίσιο του θεσμού “Autonis” για το 2020. Το Centro Stile Alfa Romeo δημιούργησε ένα επιβλητικό μοντέλο με σπορ στοιχεία και αυθεντικό Ιταλικό στιλ.

Οι περισσότεροι από 16.000 αναγνώστες που πήραν μέρος στην ψηφοφορία επέλεξαν ανάμεσα σε 100 μοντέλα χωρισμένα σε 10 κατηγορίες. Η Alfa Romeo Stelvio, το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας, κυριάρχησε στην κατηγορία της, εξασφαλίζοντας ποσοστό 20,4%. Η βράβευση στο φετινό θεσμό “Autonis”, έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά διακρίσεων για το εντυπωσιακό μοντέλο, της μάρκας που φέτος γιορτάζει τα 110α γενέθλια της.    

«Είναι ιδιαίτερη τιμή να κατακτούμε το σημαντικό βραβείο “Autonis” από τους αναγνώστες του “Auto Motor und Sport” που αναγνωρίζουν την Alfa Romeo Stelvio, ως το πιο όμορφο μοντέλο της κατηγορίας της. Αυτή η βράβευση αποτελεί αναγνώριση του Ιταλικού design και της σχεδιαστικής γλώσσας της Alfa Romeo που συνδυάζει τις εξαιρετικές αναλογίες με τα σμιλευμένα στοιχεία», δήλωσε ο κ. Klaus Busse, Επικεφαλής Σχεδιασμού της FCA για την περιοχή ΕΜΕΑ. «Εκτός από τη Stelvio, το “Auto, Motor und Sport”, έχει βραβεύσει τις MiTo, Giulietta και Giulia, ως τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στην κατηγορία τους, αλλά και στο σύνολο της την μάρκα με το βραβείο “Design Brand of the Year” για δύο συναπτά έτη.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top