Οι τιμές του ηλεκτρικού DS 3 CROSSBCK E-TENSE!

Δείτε εξοπλισμό και αυτονομία  

DS 3 CROSSBCK E-TENSE τιμές

Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς και το μέλλον της αυτοκίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο εισέρχεται στους νέους δρόμους της ηλεκτροκίνησης και τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, η γαλλική DS Automobiles, η πολυτελής Μάρκα του Ομίλου PSA, με το αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 CROSSBACK E-TENSE θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των Premium Compact SUV. Ύστερα από το DS 7 Crossback E-Tense Plug-in Hybrid, τo αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 Crossback E-Tense ξεχωρίζει ως πρόδρομος της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, συνδυάζοντας μοναδικά την καινοτομία στην εξέλιξη της βιώσιμης μετακίνησης για τη μείωση των εκπομπών ρύπων, ενώ παράλληλα αναδεικνύει την avant-garde αισθητική της γαλλικής κομψότητας και πολυτέλειας. 


Η γαλλική, πολυτελής Μάρκα DS Automobiles, έχει τη δυνατότητα να ενσωματώνει καλύτερα από τους υπόλοιπους Premium κατασκευαστές, την τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης που διαθέτει από το Πρωτάθλημα της ηλεκτρικής Formula E, στη γραμμή παραγωγής. Η υψηλή τεχνογνωσία των μηχανικών της DS Automobiles στα συστήματα ηλεκτρικής κίνησης, είναι εμφανής στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου: Ο ηλεκτροκινητήρας των 100kW (136hp) με τη γενναιόδωρη και άμεσα διαθέσιμη ροπή των 260Nm, προσδίδει στο αυτοκίνητο ευελιξία και δυναμισμό (μπορεί να επιταχύνει από 0 έως τα 100 χλμ./ώρα σε 8,7 δευτερόλεπτα και από 0 έως 50 χλμ./ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα).  


Με τα προηγμένα συστήματα ανάκτησης ενέργειας, που προσφέρουν μέχρι και 20% της αυτονομίας που γίνεται κατά την κίνηση σε αστικό περιβάλλον, και διαχείρισης της μπαταρίας (αντλία θερμότητας υψηλής απόδοσης) διαθέτει εξαιρετική αυτονομία της τάξεως των 320χλμ. (κύκλος WLTP) ή 430χλμ. (κύκλος NEDC), αλλά και δυνατότητα γρήγορης επαναφόρτισης: έως και 80% σε μόλις 30 λεπτά μέσω ενός σημείου φόρτισης ισχύος 100kW. 
Το DS 3 Crossback είχε σχεδιαστεί από την αρχή για να είναι 100% ηλεκτρικό, γι’ αυτό τον λόγο η αρχιτεκτονική της νέας “multi-energy” πλατφόρμας CMP ενσωματώνει την μπαταρία ιόντων λιθίου (50KWh) κάτω από το πάτωμα, προσδίδοντας ασυμβίβαστη ευρυχωρία στο εσωτερικό και χαμηλό κέντρο βάρους. Σε συνδυασμό με το σχολαστικά σχεδιασμένο και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό με την πλήρη απομόνωση από εξωτερικούς θορύβους και κραδασμούς, επιτρέπει στους επιβάτες να απολαύσουν απερίσπαστοι τη χαρά της οδήγησης με ένα επίπεδο άνεσης ανώτερης κατηγορίας. 

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 CROSSBACK E-TENSE διατίθεται σε 2 εκδόσεις, So Chic, So Chic Connected, με πλήρη εξοπλισμό από την πρώτη κιόλας έκδοση (So Chic), που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: 
SO CHIC 

ACTIVE AFIL: Ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας 
Ενεργό σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου & Σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος μέχρι τα 140χλμ/ώρα  
Speed Limit Information: Σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας 
Intelligent Speed Adaptation: Έξυπνο σύστημα προσαρμογής ταχύτητας μέσω του Ρυθμιστή ταχύτητας 
Αερόσακοι: Μετωπικοί οδηγού/συνοδηγού, Πλευρικοί εμπρός/πίσω, Οροφής τύπου κουρτίνας εμπρός/πίσω 
Αυτόματη λειτουργία προβολέων & Αυτόματη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων 
Αυτόματος κλιματισμός  
Σύστημα Navigation DAB με έγχρωμη οθόνη αφής 10,3'', 8 ηχεία, Bluetooth, θύρα USB, λειτουργία Mirror Screen, λειτουργία WiFi 
Ψηφιακός πίνακας οργάνων 7'' 
DS Connected Services (E-TENSE Remote control) 
Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, φλας LED & DS spotlight LED με επόπτευση νεκράς γωνίας 
Ενισχυμένος αφρός καθισμάτων υψηλής πυκνότητας (65g/L) 
Εσωτερικός διάκοσμος DS Inspiration Bastille με απόχρωση οροφής Lama 
Πίσω φιμέ τζάμια 
Χρώμα οροφής BiTon 
Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός / πίσω 
Ζάντες Αλουμινίου 18'' Kyoto 215/55 R18V  - ø 640mm & Κιτ επισκευής 
Καλώδια φόρτισης Mode2 και Mode3 

Η SO CHIC CONNECTED διαθέτει επιπλέον της SO CHIC ,ασύρματη φόρτιση κινητού ,Keyless Entry: είσοδος χωρίς κλειδί , σύστημα προβολέων DS Matrix LED Vision 

Οι ανώτατες προτεινόμενες λιανικές τιμές διαμορφώνονται ως εξής:  
E-TENSE SO CHIC: 42.000 € 
E-TENSE SO CHIC Connected: 43.500 € 
Η πρόσφατη προκήρυξη της Δράσης “Κινούμαι Ηλεκτρικά” περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κρατική χορήγηση οικολογικού Bonus στα 100% ηλεκτρικά IX οχήματα, με μέγιστο όφελος 6.000€ (φυσικά πρόσωπα) ή 5.500€ (νομικά πρόσωπα). Oι τιμές με τις κρατικές επιδοτήσεις διαμορφώνονται ως εξής: 

 

Στις παραπάνω αναλύσεις δεν περιλαμβάνονται οι κατηγορίες ΑμεΑ, Τρίτεκνοι/Πολύτεκνοι προβλέπεται προσαύξηση επιδότησης κατά 1.000€. 

Παράλληλα με τα οικονομικά κίνητρα αγοράς, οι κάτοχοι ενός αμιγώς ηλεκτρικού DS 3 Crossback E-Tense επωφελούνται και από σημαντικά φορολογικά κίνητρα, όπως: μηδενικά τέλη κυκλοφορίας , ελεύθερη στάθμευση σε ελεγχόμενες ζώνες, εξαίρεση της αγοράς από την ετήσια αντικειμενική δαπάνη, μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης και άλλα σημαντικά φορολογικά κίνητρα για εταιρίες.

DS 3 CROSSBACK E-Tense 100% ELECTRIC  
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ: Μέχρι 320 χλμ. κύκλος WLTP 
ΙΣΧΥΣ: Μέγιστη 100kW ή 136 ίπποι 
ΡΟΠΗ: 260Nm από στάση 
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ: Από 0 έως 50 χλμ/ώ: 3,5 δλ. 
ΦΟΡΤΙΣΗ: On-board φορτιστής: 7,4 ή 11kW 
Ταχεία φόρτιση (100kW): 80% σε 30 λεπτά ~ 9 χλμ./λεπτό 
ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: Μέχρι και 20% της αυτονομίας μπορεί να ανακτηθεί κατά την κίνηση σε αστικό περιβάλλον 
ΜΠΑΤΑΡΙΑ: Καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ. Χωρητικότητα 50kWh 
ΦΟΡΤΙΣΗ: Συμπεριλαμβάνονται 2 καλώδια φόρτισης (Mode 2 & Mode 3) 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top