Η συλλεκτική BMW X7 Dark Shadow Edition

Θα βγει σε 500 αντίτυπα 

BMW X7 Dark Shadow Edition

Η εμπειρία της πολυτελούς οδηγικής απόλαυσης έφτασε σε μία εντελώς νέα διάσταση με την BMW X7. Το πρώτο Sports Activity Vehicle (SAV) στην πολυτελή κατηγορία παντρεύει την εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα άνετο εσωτερικό με το σπορ της μάρκας. Τώρα, ένα μοντέλο ειδικής έκδοσης έρχεται να αναδείξει στον υπέρτατο βαθμό την επιβλητική παρουσία και τα αποκλειστικά χαρίσματα της BMW X7.

Με μοναδική σχεδίαση και εξοπλισμό BMW Individual, η BMW X7 Edition Dark Shadow υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση και την πολυτέλεια εσωτερικού του μεγαλύτερου SAV. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της ειδικής έκδοσης είναι η μεταλλική απόχρωση Frozen Arctic Grey που ανήκει στη χρωματική παλέτα της BMW Individual.

Το υψηλής ποιότητας, λεπτομερές φινίρισμα χρησιμοποιείται τώρα για πρώτη φορά σε μοντέλο BMW X. Περισσότερες ειδικές χρωματικές προτάσεις της BMW Individual θα προστεθούν στη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού για τις BMW X7, BMW X6 και BMW X5 με την έναρξη παραγωγής της Dark Shadow Edition.Η σχεδιαστική ακρίβεια και αρμονία και η προσοχή στη λεπτομέρεια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό προσδίδουν στο μοντέλο Edition της BMW X7 το κύρος μιας συλλεκτικής έκδοσης.

Η BMW X7 Edition Dark Shadow θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg στις ΗΠΑ από τον Αύγουστο του 2020 σε περιορισμένο αριθμό περίπου 500 αντιτύπων. Η ειδική έκδοση διατίθεται σε όλο τον κόσμο και μπορεί να συνδυάζεται με όλους τους κινητήρες που διατίθενται για την BMW X7.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top