Το νέο Citroen C4 μπήκε στην πρίζα και...ηλεκτρίζει -Κινητήρες 

Δείτε την αυτονομία της ηλεκτρικής έκδοσης 

Νέο Citroen C4 2020

Παρουσιάστηκε η νέα γενιά του Citroen C4  η οποία διαθέτει όλα τα προσόντα για να κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά. Διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση με Crossover χαρακτήρα και 156 mm απόσταση από το έδαφος. Η  δυναμική σχεδίαση με τις ελκυστικές καμπύλες τονίζεται μπροστά με τα διπλά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Citroen LED Vision. Πίσω τα φωτιστικά σώματα είναι ενωμένα με μία φάσα ενώ η αεροτομή τοχίζει ακόμη περισσότερο την σπορ εμφάνιση.

Για πρώτη φορά το C4 "μπαινει στην πρίζα". Μιλάμε για το πλήρως ηλεκτρικό e-C4 το οποίο διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα 136 ίππων και 260 Nm ροπής με συστοιχία μπαταριών λιθίου ιόντων 50 kWh/ 400 V. Οι επιδόσεις του με τα τρία προφίλ κίνησης Eco, Normal, Sport είναι εξαιρετικές καθώς τα 0-100 χλμ./ωρα έρχονται σε 9,7 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ./ώρα. Η φόρτιση γίνεται στο σπίτι σας σε 15 ώρες, με wallbox 32 Α ,σε 5 ώρες σε τριφασικό ρεύμα με τον φορτιστή 11 kW, και τέλος μόλις σε 30 λεπτά έχετε το 80% της φόρτισης με DC 100 kW . Η αυτονομία είναι σύμφωνα με την Citroen 350 χλμ.


Στο ποιοτικότατο εσωτερικό ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αφής 0 ιντσών με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης. Φουλ στην τεχνολογία, το νέο Citroen C4 είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης ημιαυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2.Οι επιβάτες έχουν στην διάθεση τους άνετους χώρους με τα καθίσματα να παρέχουν ξεκούραστες μετακινήσεις μετά από πολύωρα ταξίδια.Ο χώρος αποσκευών στην ηλεκτρική έκδοση έχει διαθέσιμα 360 λίτρα (380 για τις άλλες εκδόσεις )ενώ με την αναδίπλωση των καθισμάτων φτάνει τα 1.250 λίτρα.(Mήκος 4.360 mm, πλάτος 1.800 mm και ύψος 1.525 mm.) 


Υπάρχουν υπάρχουν και δύο θερμικοί κινητήρες .Συναντάμε τον τρικύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα  1.2 PureTech σε τρεις εκδόσεις με 100, 130 και 155 ίππους με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων με 6 σχέσεις. Το αυτόματο κιβώτιο EAT -8 είναι προαιρετικό στην έκδοση με τους 130 ίππους ενώ στα 150 άλογα είναι στάνταρ.H Citroen συνεχίζει την επένδυση στους  diesel κινητήρες  στα 1.500 κ.εκ. με την έκδοση των  00 ίππων με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων και 130 ίππους με στάνταρ μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή με 8άρι αυτόματο  Το νέο Citroen C4 διαθέτει αμορτισέρ με διπλά στοπ (Progressive Hydraulic Cushions)μια  μεγάλη καινοτομία στον χώρο του αυτοκινήτου. Το νέο  Citroen C4 θα είναι διαθέσιμο στις εκθέσεις αυτοκινήτων στα τέλη του χρόνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top