Πως η Nissan και το Πανεπιστήμιο της Πρετόρια καταπολεμούν τον κορωνοϊό

Το διαφανές κουτί που προστατεύει

Nissan Πανεπιστήμιο Πρετόρια INTUboxes  κορωνοϊός

Η πανδημία COVID-19 είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παραγωγής οχημάτων για το σύνολο των αυτοκινητοβιομηχανιών. Ωστόσο, κατά την περίοδο του lockdown, δόθηκε η δυνατότητα να αξιοποιηθεί ο χαμένος χρόνος της παραγωγής σε καινοτόμο δράση, κάτι το οποίο έπραξε η Nissan, σε συνεργασία με το  Πανεπιστήμιο της Πρετόρια για τη δημιουργία και την κατασκευή INTUboxes.Το INTUbox είναι ένα διαφανές κουτί  που προέκυψε από την ανάγκη προστασίας των επαγγελματιών υγείας που θα έπρεπε να διασωληνώσουν και να θεραπεύσουν ασθενείς με οξεία συμπτώματα του COVID-19. Ως εκ τούτου, το INTUbox αποφεύγει την εξάπλωση ιογενών σταγονιδίων στους επαγγελματίες του τομέα υγείας, χάρη στον περιορισμό τους  μέσα στο κουτί, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο έκθεσης. 

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης των INTUboxes στo Prinshof Campus, η Nissan και η Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου της Πρετόρια σημείωσαν ότι τα INTUboxes αποδεικνύουν την προσαρμοστικότητα και των δύο οργανισμών, στο πλαίσιο της κοινωνικής τους υπευθυνότητας. Η Nissan αντιλήφθηκε άμεσα την  ανάγκη υποστήριξης των εργαζομένων της, διερευνώντας τις επιλογές Μέσων Ατομικής Προστασίας, στην  βάση της συγκριτικής αξιολόγησης. Τα INTUboxes ήταν μια από τις επιλογές και η Nissan αναζήτησε ιατρική εμπειρογνωμοσύνη και καθοδήγηση από το Πανεπιστήμιο της Πρετόρια για την κατασκευή τους.  

Στην Ελλάδα, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο, θα συνεχίσει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας.   

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top