Tα αυτοκίνητα που παραχώρησε η Volvo Car Hellas κατά της πανδημίας 

Δείτε σε ποιες υπηρεσίες δόθηκαν 

Volvo Car Hellas παροχή αυτοκινήτων κορωνοϊός

Η Volvo Car Hellas επεκτείνει την παροχή αυτοκινήτων σε φορείς που δίνουν μάχη για την αντιμετώπιση της κρίσης στη χώρα μας. Μετά την παραχώρηση 5 αυτοκινήτων από το στόλο των test drive οχημάτων της στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, η Volvo Car Hellas συνεργάζεται με δομές παροχής υπηρεσιών υγείας και πολιτικής προστασίας, παρέχοντάς τους ακόμη 17 αυτοκίνητα για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών που εστιάζουν σε δράσεις υγειονομικής φροντίδας, για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Η προσφορά περιλαμβάνει μέχρι στιγμής τους εξής φορείς συνολικά: 
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: 5 αυτοκίνητα      
Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας:5 αυτοκίνητα 
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας:5 αυτοκίνητα 
Περιφέρεια Αττικής:3 αυτοκίνητα   
Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος:3 αυτοκίνητα 
Υγειονομική Υπηρεσία Στρατού:1 αυτοκίνητο 

Εναρμονισμένη πλήρως με τις ιδρυτικές αρχές της Volvo που λειτουργεί με στόχο την προαγωγή της ασφάλειας και της ευημερίας του ανθρώπου, η Volvo Car Hellas υλοποιεί ήδη τις γενικές κατευθύνσεις της μητρικής της εταιρείας για παροχή βοήθειας στους ανθρώπους που προσφέρουν υπηρεσίες υγείας και συνδράμουν αποτελεσματικά τους πολίτες σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία. Κριτήριο της Volvo Car Hellas για το σχεδιασμό και υλοποίηση της προσφοράς είναι η αποτελεσματική κάλυψη ζωτικών αναγκών. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την παραχώρησή τους, τα οχήματα καθαρίζονται και απολυμαίνονται διεξοδικά με ειδικό αντιϊκό καθαριστικό, όπως συμβαίνει με όλα τα αυτοκίνητα test drive της Volvo. 

Οι δράσεις της Volvo Car Hellas συμπληρώνονται από τους επίσημους διανομείς Volvo σε όλη τη χώρα, με παροχή αυτοκινήτων σε φορείς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αναχαίτιση του κορωνοϊού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top