Δυο νέες εκδόσεις του Honda Civic που σας ενδιαφέρουν

Ποιές είναι οι μηχανικές βελτιώσεις  

Honda Civic Νέες Εκδόσεις

Η Honda επεκτείνει τη γκάμα του Civic Type R με την προσθήκη δύο νέων εκδόσεων, Limited Edition και Sport Line. Με βάση εκκίνησης τις δυναμικές επιδόσεις του στάνταρ Type R GT, το καθένα από τα δύο νέα μοντέλα αποτελεί μία διαφορετική πρόταση από άποψη στυλ και επιδόσεων, διευρύνοντας την απήχηση του επιτυχημένου hatchback μοντέλου της Honda. 


Με το Civic Type R Limited Edition, η Honda παρουσιάζει την πιο ισχυρή έκδοση του διάσημου μοντέλου υψηλών επιδόσεων. Φιλοδοξώντας να είναι η πιο καθαρόαιμη έκδοση στην ιστορία του Type R, το Civic Type R Limited Edition διαθέτει νέα ελαφρά εξαρτήματα, ένα μινιμαλιστικό εσωτερικό, αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά και ξεχωριστό στυλ.  Η δεύτερη έκδοση που πλαισιώνει την οικογένεια Type R είναι η Sport Line. Απευθυνόμενη στους πελάτες που αναζητούν μία πιο απέριττη εμφάνιση από το υψηλών επιδόσεων hatchback, η έκδοση Sport Line διαθέτει χαμηλή πίσω αεροτομή, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και μαύρο σαλόνι, και διατηρεί τις έξοχες επιδόσεις που αποτελούν σήμα κατατεθέν των μοντέλων Type R.  


 Όλα τα μοντέλα της σειράς 2020 Honda Civic Type R, συμπεριλαμβανομένου του υπάρχοντος Type R GT, έχουν ανανεωθεί στιλιστικά σε αρκετά σημεία. Η ανάρτηση του 2020 Civic Type R έχει επίσης αναβαθμιστεί με στόχο την ταχύτερη απόκριση και ακρίβεια συμπεριφοράς. Το λογισμικό ελέγχου του Adaptive Damper System αξιολογεί τώρα τις οδικές συνθήκες ταχύτερα, με αποτέλεσμα βελτιωμένες αλλαγές απόσβεσης για καλύτερη απόκριση και ποιότητα κύλισης. Τα πίσω σάιλεντμπλοκ στους κάτω βραχίονες Β έχουν σκληρύνει, αυξάνοντας την αντιστάθμιση πλευρικών φορτίων κατά 8%, ώστε να επιτυγχάνονται καλύτερα χαρακτηριστικά γεωμετρίας στις στροφές. Μπροστά, τα σκληρότερα σάιλεντμπλοκ και οι νέοι κάτω σφαιρικοί σύνδεσμοι υποστηρίζουν την ακριβή κατευθυντικότητα για καλύτερο έλεγχο.  Για μεγαλύτερη απόδοση των φρένων,

Το ανανεωμένο Civic Type R  διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, με πλευστούς διαιρούμενους εμπρός δίσκους και νέα τακάκια. Το 2020 Civic Type R GT θα διατίθεται από το Μάιο .  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top