Η Peugeot «σκίζει» στις εταιρικές πωλήσεις - Πόσα αυτοκίνητα πούλησε 

Tο αγαπημένο αυτοκίνητο των στελεχών των εταιρειών 

Peugeot εταιρικές πωλήσεις

Την απόλυτη πρωτιά πέτυχε στις εταιρικές πωλήσεις το 2019 η PEUGEOT. Κατέλαβε την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά με εντυπωσιακή άνοδο 26,4%, τετραπλάσια συγκριτικά με τη συνολική κατηγορία, και επιβεβαίωσε ότι τα μοντέλα της είναι ο ιδανικός εταίρος για το νέο επιχειρείν.

Οι εταιρικές πωλήσεις της PEUGEOT έφτασαν τα 6.674 οχήματα, κατατάσσοντας την γαλλική φίρμα με τη μεγάλη εξειδίκευση στην κορυφή και αποδεικνύοντας ότι όταν οι επιχειρηματίες αναζητούν το ιδανικό όχημα για προσωπικές μετακινήσεις ή επιχειρηματική δραστηριότητα, η PEUGEOT έχει να προσφέρει πάντα την καλύτερη πρόταση.

Τα «σπάει» η Peugeot στις πωλήσεις στην Ελλάδα 

Eπιμέρους πρωτιές στις κατηγορίες τους για τα μοντέλα της Peugeot 

Το πολυβραβευμένο SUV PEUGEOT 3008 αποδείχθηκε το αγαπημένο όχημα των στελεχών, φτάνοντας στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, ενώ το SUV PEUGEOT 2008 κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του, θέτοντας και τις βάσεις για την απόλυτη επικράτηση του ολοκαίνουριου SUV PEUGEOT 2008, που μόλις έφτασε στην ελληνική αγορά. 

Τα πρακτικά και ευέλικτα PEUGEOT 108 και 208 βρέθηκαν και αυτά στο Top3 των κατηγοριών τους με πάνω από 3.500 πωλήσεις, ενώ τα MPV/Combi, οι «σκληρά εργαζόμενοι» τετράτροχοι εκπρόσωποι της φίρμας, όπως τα PEUGEOT Traveller, PEUGEOT Rifter, κατέλαβαν και αυτά top θέσεις στην κατηγορία τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top