Το... ειδικό βραβείο που πήρε το  Fiat Concept Centoventi 

Δαιθέτει μοναδικά προσόντα  

Fiat Concept Centoventi βραβείο  "L'Argus"

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη του στην έκθεση της Γενεύης, το Fiat Concept Centoventi, η δημοκρατική πρόταση της Fiat για ηλεκτροκίνηση για όλους, συνεχίζει να ενθουσιάζει το κοινό. Ο Olivier François, Πρόεδρος της μάρκας Fiat σε Παγκόσμιο επίπεδο, παρέλαβε το Ειδικό Βραβείο των Κριτών του Γαλλικού περιοδικού "L'Argus".

Στην  27η τελετή απονομής των "Trophées Argus", ενός θεσμού που διοργανώνεται από το Γαλλικό περιοδικό αυτοκινήτου L'Argus. Αυτή τη χρονιά το πάνελ των κριτών που αποτελείται από δημοσιογράφους και ειδικούς σε θέματα τεχνολογίας αξιολόγησαν 60 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του Fiat Concept Centoventi, το οποίο κατέκτησε το Ειδικό Βραβείο των Κριτών.

Το Fiat Concept Centoventi παρουσιάστηκε στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019 και εντυπωσίασε και πάλι στην πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας CES 2020 στο Las Vegas των Η.Π.Α.

Η κριτική επιτροπή των βραβείων του περιοδικού L'Argus δήλωσε: «Διασκεδαστικό και 100% ηλεκτρικό. Το Concept Centoventi ανακηρύσσει την εξατομίκευση σε τέχνη.Τα χρώματα, η αλλαγή τμημάτων του αμαξώματος, η δυνατότητα αντικατάστασης του καθίσματος του συνοδηγού με παιδικό κάθισμα, οι οπές στο ταμπλό που επιτρέπουν την τοποθέτηση αξεσουάρ εκτυπωμένων σε 3D-printer και η δυνατότητα επιλογής της αυτονομίας (100-500km) με την προσθαφαίρεση μπαταριών αποτελούν μερικά από τα στοιχεία που δικαιολογούν απόλυτα αυτό τον χαρακτηρισμό. Τέλος και η εμφάνιση -η οποία θυμίζει ένα νέο Panda- κέρδισε την επιτροπή των «Trophées Argus». Ανυπομονούμε να δούμε το πρωτότυπο στην παραγωγή.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top