Αυτή είναι η νέα πλήρως ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E 

Με αυτονομία 600 χιλιόμετρα 

Ford Mustang Ηλεκτρική

tο ολοκαίνουργιο αυτό μοντέλο συμβολίζει την αρχή μιας νέας, ηλεκτρικής εποχής για την Ford αποτελώντας ένα από τα 14 στο σύνολο ηλεκτροκίνητα οχήματα που θα παρουσιάσει η εταιρεία στην αγορά της Ευρώπης έως τα τέλη του 2020 .Η Mustang Mach-E GT προσφέρει τις συγκινήσεις για τις οποίες φημίζεται η Mustang έχοντας ως στόχο να εξασφαλίζει επιτάχυνση 0 -100 km/h σε λιγότερο από 5 δλ. με προβλεπόμενη απόδοση 465 ίππων (342 kW) και ροπή 830 Nm.

Με το λανσάρισμα του οχήματος, η Ford θα προσφέρει στη νέα Mach-E 4 ένα σύστημα τετρακίνησης που θα μεταφέρει τη ροπή ανεξάρτητα στον εμπρός και πίσω άξονα εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό εντυπωσιακή επιτάχυνση και βελτιωμένο έλεγχο της δυναμικής συμπεριφοράς του οχήματος έναντι της έκδοσης με κίνηση στους πίσω τροχούς. Η Ford ρύθμισε το σύστημα αυτό ώστε να προσφέρει εξαιρετική ελκτική πρόσφυση στο δρόμο, δοκιμάζοντας σχολαστικά το αυτοκίνητο σε βρεγμένο και χιονισμένο δρόμο για καλύτερο έλεγχο σε ολισθηρές συνθήκες. 

 Η ηλεκτρική Mustang Mach-E εμπνέει αυτοπεποίθηση, στοχεύοντας σε αυτονομία έως και 600 km στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου WLTP. Ενσωματωμένες λύσεις για τη φόρτιση του οχήματος καθοδηγούν τους πελάτες στους πλησιέστερους δημόσιους σταθμούς, προτείνοντας σημεία φόρτισης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και παρέχοντας πρόσβαση σε πάνω από 125.000 σημεία του Δικτύου Φόρτισης FordPass σε 21 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη 


Η Mustang Mach-E διαθέτει τρία μοναδικά προφίλ οδήγησης – τα Whisper, Engage και Unbridles – με το καθένα να προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του οχήματος, και κατ’ επέκταση μία ξεχωριστή εμπειρία οδήγησης και αισθήσεων.  Καθώς οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών οχημάτων πραγματοποιούν το 80% των φορτίσεων της μπαταρίας στο σπίτι, η Ford προσφέρει μία λύση επιτοίχιου φορτιστή (Ford Connected Wallbox) με πέντε φορές μεγαλύτερη ισχύ φόρτισης σε σχέση με μία οικιακή πρίζα. Αυτό σημαίνει ότι οι αγοραστές μπορούν κατ’ εκτίμηση να εξασφαλίσουν μέση αυτονομία 62 χλμ. ανά ώρα φόρτισης στην έκδοση extended-range και κίνηση στους πίσω τροχούς.5 Το καλώδιο οικιακής φόρτισης της Ford (Home Charge Cable) που περιλαμβάνεται στο στάνταρ εξοπλισμό του οχήματος, μπορεί να προσφέρει, κατά μέσο όρο, αυτονομία της τάξης των 14 χλμ. ανά ώρα φόρτισης, χρησιμοποιώντας μία κλασική οικιακή ηλεκτρική πρίζα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top