Η ΜΙΝΙ ετοιμάζει εκπλήξεις στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2019»

Όλα τα μοντέλα που θα δούμε

MINI Έκθεση Αυτοκίνηση 2019

Στη φετινή έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019» που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 9 - 17 Νοεμβρίου, η Βρετανική μάρκα θα παρουσιάσει την μεγάλη γκάμα μοντέλων της στο εντυπωσιακό stand (Νο. 16), που θα βασίζεται σχεδιαστικά στη μοναδική και μοντέρνα φιλοσοφία της.

Πανελλήνια πρεμιέρα θα πραγματοποιήσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE, που σηματοδοτεί μία νέα μορφή αστικής μετακίνησης, στην οποία οι οδηγοί θα μπορούν να απολαμβάνουν οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων, με την χαρακτηριστική αίσθηση go-kart.

Στο corner των υβριδικών οχημάτων, θα βρίσκεται το ήδη επιτυχημένο ΜINI   Cooper  SE  Countryman  ALL4. Το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της ΜΙΝΙ, που χάραξε την πορεία για γνήσια ηλεκτρική, διασκεδαστική οδήγηση, γίνεται ακόμη πιο αποδοτικό με αυξημένη ηλεκτρική αυτονομία κατά 30%.Το περιπετειώδες MINI Countryman, που προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, λειτουργικότητας και σπορ οδηγικής αίσθησης 


Το νέο MINI Clubman έχει ξεχωριστή σχεδίαση και μοναδική πρακτικότητα με 6 πόρτες, Έντονη αίσθηση και αυξημένα επίπεδα αδρεναλίνης αναμένεται να προκαλέσει το νέο MINI John Cooper Works Clubman που θα παρουσιαστεί επίσης για πρώτη φορά.

Ένα από τα ισχυρότερα μοντέλα ΜΙΝΙ στη μακρόχρονη ιστορία της μάρκας διατίθεται τώρα με νέο τετρακύλινδρο turbo κινητήρα που αποδίδει 306 hp και υπόσχεται νέες εξαιρετικές επιδόσεις με σύστημα τετρακίνησης ALL4.


Με ιδιαίτερα στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού, η έκδοση MINI 60 Years υπογραμμίζει τον σπορ χαρακτήρα της μάρκας. Η ειδική έκδοση διατίθεται για το τρίθυρο και το πεντάθυρο MINI, με τέσσερις εκδόσεις κινητήρων για το καθένα και θα βρίσκεται στο stand της ΜΙΝΙ για να το ανακαλύψουν οι φίλοι της μάρκας.

 Βααγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top