Ο πρεσβευτής της Opel Jurgen Klopp είναι ο Manager της Χρονιάς 2019

Παίζει μπάλα σε γήπεδο και... δρόμο

Opel Jurgen Klopp Manager Χρονιάς 2019

Ο Jürgen Klopp βιώνει μία ιστορική χρονιά. Έχοντας κερδίσει το Champions League με τη Λίβερπουλ, τιμήθηκε με το Βραβείο της FIFA “THE BEST” ως ‘Manager της Χρονιάς 2019’ στο Μιλάνο. Την περασμένη Παρασκευή στη Λειψία, ο προπονητής της Λίβερπουλ απέσπασε το “Goldene Henne” -το κορυφαίο Βραβείο Κοινού & Τύπου στη Γερμανία- στην κατηγορία Sports.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε το Champions League του 2019

Ο τίτλος ‘World Manager of the Year 2019’ αποτελεί μία ξεχωριστή τιμή και σημαίνει πολύ περισσότερα από μία αθλητική επιτυχία. Εκτός από επιτυχημένος προπονητής ποδοσφαίρου, ο Jürgen Klopp γοητεύει τον κόσμο -και όχι μόνο τους οπαδούς του σπορ- με τη χαρισματική προσωπικότητα και τον φιλικό χαρακτήρα του.

Το “Goldene Henne” είναι το μεγαλύτερο Βραβείο Κοινού & Τύπου στη Γερμανία και απονέμεται για 25η φορά. Μία κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από εκπροσώπους του περιοδικού SuperIllu και παρουσιαστές των καναλιών RBB και MDR επιλέγει τις υποψηφιότητες σε κάθε κατηγορία, λαμβάνοντας υπόψιν τις έξοχες επιδόσεις κατά τη διάρκεια των 12 τελευταίων μηνών, όπως τη νίκη της Λίβερπουλ στο Champions League με προπονητή τον Jürgen Klopp.

Η νέα υπηρεσία της Opel σας στέλνει συνέχεια ενημερώσεις για το service


Η FC Liverpool είναι μόλις ο τρίτος σύλλογος που ανέλαβε ο διακεκριμένος προπονητής, έχοντας προηγουμένως διατελέσει, επί επτά χρόνια στην κάθε μία, τεχνικός δύο ομάδων στις οποίες η Opel είναι χορηγός, 1. FSV Μάινζ 05 και Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το 2004 οδήγησε τη Μάινζ 05 στη Γερμανική Bundesliga για πρώτη φορά, ενώ υπό την καθοδήγησή του, η BVB (Μπορούσια Ντόρτμουντ) στέφθηκε Πρωταθλήτρια Γερμανίας το 2011 και κατέκτησε ακόμα και το νταμπλ, το 2012. Το 2013, ήταν παρών στον θρυλικό εμφύλιο τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ, με αντίπαλες τις δύο Γερμανικές Ομάδες, Ντόρτμουντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του ηττήθηκε, όπως συνέβη και στο δραματικό τελικό του 2018 εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά όπως λέει και η παροιμία, ‘μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη’ .. στην τρίτη του απόπειρα, στο αποκορύφωμα της καριέρας του με την Λίβερπουλ, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου Champions League.

Για την Opel, ο επιτυχημένος προπονητής Klopp είναι η προσωποποίηση του νικητή και, ως ενθουσιώδης και αφοσιωμένος brand ambassador, έχει συνδέσει το όνομά του με την επιτυχημένη επιστροφή στην κερδοφορία της Γερμανικής εταιρίας αυτοκινήτων. Τα τελευταία επτά χρόνια έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 20 τηλεοπτικές διαφημίσεις της Opel και έχει διαμορφώσει το νέο της brand image απέναντι στο κοινό με την αξιοπιστία και τα ταλέντα του.

Βαγγέλης Γκούμας 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top