H  Alfa Romeo θα γιορτάσει τα γενέθλια της στο μουσείο της

Ποια μοντέλα θα αποκαλυφθούν

Alfa Romeo Γενέθλια Μουσείο Arese

 Tην Κυριακή 23 Ιουνίου, μία ημέρα πριν τα 109α γενέθλια της Alfa Romeo, το μουσείο της μάρκας στο Arese έχει ετοιμάσει μια σειρά μοναδικών εκδηλώσεων για να τιμήσει την ιστορία, αλλά και το παρόν της Alfa Romeo. Η μέρα θα ξεκινήσει με παρέλαση αυτοκινήτων απ' όλες τις περιόδους της μάρκας στην πίστα του μουσείου. Την πομπή θα οδηγεί μία Alfa Romeo 4C που αποτελεί το Safety Car του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τουρισμού (FIA WTCC).

 Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στα εγκαίνια της ειδικής έκθεσης για την 4C, όπου οι άνθρωποι του Centro Stile θα μιλήσουν για την ιστορία πίσω από το συμπαγές σπορ αυτοκίνητο. Αυτή δεν θα είναι και η μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσει κανείς τα παρασκήνια πίσω από την εξέλιξη των αυτοκινήτων της μάρκας, αφού στη συνέχεια θα αποκαλυφθούν μοντέλα που συνήθως είναι κρυμμένα μακριά από τα μάτια του κοινού. Ένα από αυτά είναι και η Darraq 8/10hp, το αυτοκίνητο απ' το οποίο ξεκίνησε η ιστορία της A.L.F.A.

Περνώντας από το παρελθόν στο παρόν, το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει ζωντανά το Γαλλικό Grand Prix από μία ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, ενώ στη συνέχεια θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει εκ των έσω τη διαδικασία εξέλιξης ενός μονοθεσίου της Formula 1. Οι δραστηριότητες στο μουσείο (museoalfaromeo.com) συνδέουν ιδανικά την πλούσια ιστορία της μάρκας με το δυναμικό παρόν και βέβαια τη διαχρονική της παρουσία στους αγώνες.

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top