Διπλή διάκριση για την Ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedes

Βραβείο για μια ακόμη φορά για το τμήμα πωλήσεων επιβατηγών της Mercedes

Βραβεία Mercedes

Στη φετινή τελετή απονομής, του θεσμού «Sales Excellence Awards», στην οποία έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους της Ελληνικής αγοράς, η Mercedes-Benz Ελλάς κατάφερε να διακριθεί και πάλι, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία: το Βραβείο GOLD στην Κατηγορία «Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς» για το Τμήμα Πωλήσεων Επιβατηγών Αυτοκινήτων και το Βραβείο BRONZE για το Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας, για την Digital Kαμπάνια Επικοινωνίας Επιβατικών Αυτοκινήτων «It’s Time».


Ο κος Πρέζας σχολίασε σχετικά με τη σημαντική, διπλή διάκριση της Mercedes-Benz Ελλάς: «Η σημερινή βράβευση αποτελεί μια σημαντική ηθική επιβράβευση όχι μόνο για την ομάδα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ αλλά για όλους τους εργαζομένους της Mercedes-Benz Hellas. 
Προσωπικά είμαι πολύ υπερήφανος που περιστοιχίζομαι από τόσο συνεργάσιμους, θετικούς, δημιουργικούς, παθιασμένους και ταλαντούχους συνεργάτες με τους οποίους μας συνδέουν κοινές αρχές και αξίες. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για τις δύο διακρίσεις που κατέκτησε η ομάδα.»

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top