Σκουλός στο Traction: «Η κόρη μου μού έχει πάρει τα μυαλά και τα… μαλλιά»!

Για ποιoν λόγο δηλώνει ευτυχισμένος ο φωτογράφος;

Ο Δημήτρης Σκουλός επιστράτευσε το χιούμορ του, κάθισε στο τιμόνι του νέου Peugeot Sedan και έκανε μια χαλαρή βόλτα με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Traction», Κώστα Στεφανή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Traction»

O φωτογράφος μίλησε για τον έρωτα της ζωής του, τη σύζυγό του Τζέλα για την οποία αποφάσισε να αφήσει τη Νέα Σμύρνη, τη γειτονιά που έχει μεγαλώσει και να μείνει μαζί της στον Πειραιά.

Αν και όπως είπε ο ίδιος η γυναίκα του δεν τρελαίνεται να μαγειρεύει όταν το κάνει – και το κάνει καθημερινά για τις ανάγκες της οικογένειάς της- το κάνει τέλεια. Βέβαια, η μεγάλη του αγάπη είναι η κόρη του, Μάιρα. «Είναι έξι ετών και εκτός από την καρδιά και το μυαλό μου έχει πάρει και τα μαλλιά», είπε χαριτολογώντας.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας των δυο ανδρών, ο Δημήτρης Σκουλός είπε ότι θεωρεί πολύ τυχερό τον εαυτό που κατάφερε μα κάνει το χόμπι του, τη φωτογραφία, επάγγελμα. «Νιώθω μόνο ευτυχισμένος, γιατί έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Δεν το σπούδασα. Ήταν κάτι που έκανα από μικρός σαν χόμπι. Είναι τεράστια ευτυχία για έναν άνθρωπο να κάνει τον ελεύθερο χρόνο του…επάγγελμα».

Κλείνοντας μίλησε και για το «Greece’s Next Top Model 2»  λέγοντας πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα κα ο νέος κύκλος θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top