Η πρωταθλήτρια kick boxing point fighting Μαριέττα Γαλανομάτη στο Traction

Στα 19 της, είναι το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη

Στο κεντρικό θέμα του νέου επεισοδίου της εκπομπής TRACTION, ο Κώστας Στεφανής υποδέχθηκε μια ξεχωριστή, από κάθε άποψη, καλεσμένη. 

Ο λόγος για την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο kick boxing point fighting, Μαριέττα Γαλανομάτη. Γλυκύτατη και πανέμορφη, η 19χρονη Μαριέττα, είχεμια σπάνια ιστορία να αφηγηθεί.

«Το 2012, όταν ήμουν 12 ετών, κέρδισα τη μαύρη ζώνη, 1 Dan. Ήμουν η μικρότερη Ελληνίδα που το έχει καταφέρει αυτό στον κόσμο. Μετά άρχισα τα διεθνή πρωταθλήματα, αλλά και εδώ στην Ελλάδα. 

Πήγα πολύ καλά, κέρδισα κάποιες πρώτες θέσεις. Μετά κέρδισα το 2017 το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Σκόπια και μετά στη Βενετία το Παγκόσμιο. Τώρα έχουμε προκριματικά στην Αττάλεια για τους Ολυμπιακούς, αυτός είναι ο στόχος!», είπε η Μαριέττα στον Κώστα Στεφανή. 

O Κώστας επέλεξε μαζί με την Μαριέττα, να παρουσιάσει το νέο Hyundai Kona, με το οποίο ο μεγάλος κατασκευαστής επιβεβαιώνει τη μεγάλη θέληση και επιμονή να φτάσει στην κορυφή.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

* BMW X1 & BMW X2: Στην δημοφιλή κατηγορία των SUV η BMW, διαθέτει 7 προτάσεις για κάθε γούστο. Ο Μάνος Στεφανής και ο Θωμάς Ευθυμίου παρουσιάζουν τις δύο πιο προσιτές εκδόσεις της βαυαρικής φίρμας. Ο λόγος για τις BMW X1 και X2, που διαθέτουν πολύ πλούσιο εξοπλισμό και κινητήρες βενζίνης ή πετρελαίου, 1.5 λίτρων. 

* Honda Civic: Οδηγώντας την πετρελαιοκίνητη έκδοση 1.6 με ισχύ 120 ίππων, ο Βασίλης Τσακίρογλου ξεναγεί την Ινώ Στεφανή στον τεχνολογικό κόσμο του Honda Civic. Το αυτοκίνητο-ορόσημο της ιαπωνικής μάρκας, που έχει ορίσει την πορεία της από το 1972, διαθέτει κορυφαία τεχνολογία. Σήμερα, θεωρείται απλώς, state of the art! 

* Harley-Davidson Sportster 1200 Iron: Η δημοφιλής σειρά των Sportster της Harley-Davidson, απέκτησε νέο μέλος. Ο λόγος για τη νέα Harley- Davidson Sportster 1200 Iron, η οποία ακολουθεί τη δομή και τις διαστάσεις του γνώριμου 883, αλλά απολαμβάνει τη δύναμη και τη ροπή των μεγαλύτερων H-D. 

 

Δείτε όλες τις εκπομπές Traction

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top