O Μπάμπης Στόκας μιλά στο Traction για τη μεγαλύτερη αλητεία της ζωής του

Μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Καλαμάτα

Χαλαρός, ευδιάθετος και με διάθεση να μιλήσει για όλα ήταν ο Μπάμπης Στόκας. Ο γνωστός τραγουδιστής  έκατσε στο τιμόνι του νέου Volkswagen Touareg κα έκανε μια χαλαρή βόλτα με τον παρουσιαστή της εκπομπής «Traction», Κώστα Στεφανή.

Το ταξίδι πίσω στο χρόνο ξεκίνησε από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του. Γεννήθηκε στο Βούπερταλ της Γερμανία, αλλά μόλις ήταν τριών μηνών οι γονείς του τον άφησαν στη γιαγιά του στην Καλαμάτα.

«Οι γονείς μου έμειναν στο Βούπερταλ της Γερμανία μέχρι που εγώ έγινα οχτώ ετών. Εγω πήγα στην Καλαμάτα στη γιαγιά μου από τριών μηνών και τους γονείς μου τους έβλεπα τα καλοκαίρια. Δεν στεναχωριόμουν που ζούσα μακριά από τους γονείς μου, επειδή η γιαγιά μου ήταν πολύ σούπερ και πέρασα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Ελευθερία στο χωρίο και ήμουν συνέχεια πάνω στα άλογα. Όλο το κόλπο είναι η παιδική ηλικία».

Όσο εύκολα ήταν τα παιδικά χρόνια, τόσο δύσκολη ήταν η εφηβεία του όπως εξομολογήθηκε ο Μπάμπης Στόκας, αφού μετά την Καλαμάτα πήγε στο Μενίδι.

Πώς ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή αφού ο τραγουδιστής κατάλαβε από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του κατάλαβε ότι η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική.

«Με τη μουσική είχα μια αγάπη από μικρός. Ήμουν πιτσιρικάς και με θυμάμαι να πηγαίνω στις πολυκατοικίες που είχαν καθαρό- φυσικό ήχο και να τραγουδώ, για να ακούω τη φωνή μου με βάθος. Έβγαιναν και κάποιοι και χειροκροτούσαν και άλλοι πάλι φώναζαν».

Η μεγαλύτερη αλητεία που έκανε όταν ήταν πιτσιρικάς

«Έχω κάνει πολλές αλητείες στη ζωή μου. Θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς μαζί με έναν φίλο μου βάλαμε φωτιά σε μια πολυκατοικία. Πήγαμε να τη σβήσουμε και πετάξαμε ένα μπιτόνι με βενζίνη και κάναμε τα πράγματα χειρότερα. Ευτυχώς εκεί ήταν ένας παππούς, ο οποίος πήρε τηλέφωνο και ήρθαν να σβήσουν την φωτιά. Ευτυχώς, η πολυκατοικία σώθηκε», είπε ο Μπάμπης Στόκας.

 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής 

Mercedes X-Class 350d "TheRock Edition": Ο Μάνος Στεφανής και ο Βασίλης Τσακίρογλου, ανακαλύπτουν την πιο δυνατή και πολυτελή έκδοση της τετρακίνητης Mercedes X-Class, με τον κωδικό "TheRock", που αποδίδει 258 ίππους χάρη σε έναν τρίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα. Τα σύγχρονα Pick-Up έχουν αλλάξει χαρακτήρα, εξυπηρετώντας πλέον κάθε ανάγκη για εκτός δρόμου μετακινήσεις και η είσοδος της Mercedes-Benz στη συγκεκριμένη κατηγορία με την X-Class, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. 

Ford Ecosport & Ford Kuga: Η Ford έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερα δυναμική στρατηγική στην πιο δημοφιλή κατηγορία αγοράς αυτή τη στιγμή, τα SUV. Έχοντας μια ευρεία γκάμα προτάσεων, προσφέρει αυτοκίνητα για διαφορετικά γούστα, ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες. Ο  Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή, παρουσιάζουν το "μικρό" Ecosport -στην πλούσια έκδοση ST-Line με κινητήρα πετρελαίου και τετρακίνηση,- και το "μεσαίο" Kuga, επίσης σε έκδοση πετρελαιοκινητήρα με κίνηση στους εμπρός τροχούς.    

Αντικλεπτικές συμβουλές μοτοσικλέτας: Ένα από τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους οι μοτοσικλετιστές, είναι ο μεγάλος αριθμός κλοπών. Σε αυτό το επεισόδιο, ο Θανάσης Χούντρας, μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για να προστατεύσουμε, όσο καλύτερα γίνεται, τη μοτοσικλέτα μας... 

 

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής  

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής 

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,  

Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας 

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς 

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς 

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης 

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας 

Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top