Προληπτική ανάκληση VW Tiguan και Touran με πανοραμική οροφή

Που εντόπισαν το πρόβλημα 

Ανάκληση VW

Η  εταιρεία KOSMOCAR A.E., γενικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Volkswagen στην Ελλάδα σε συνεργασία με την  Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας προχωρά στην ανάκληση   422 μονάδων των μοντέλων Tiguan και Touran .Πρόκειται για  Tiguan που παρήχθησαν από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2018 και για τα Touran που παρήχθησαν  από Απρίλιο του 2015 έως Ιούλιο του 2018 με πανοραμική συρόμενη οροφή (Κωδ. εξοπλ.: 3FJ) με φωτισμό «Ambiente».


Στα συγκεκριμένα μοντέλα υπάρχει η πιθανότητα  λόγω διείσδυσης υγρασίας στη μονάδα LED του φωτισμού να δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα και να αναπτυχθεί θερμότητα. Αυτό μπορεί να θέσει εκτός λειτουργίας τον φωτισμό Ambiente και λόγω της ανάπτυξης θερμότητας να προκύψει ζημιά από βραδυφλεγή καύση. Μάλιστα κάτω από ακραίες  συνθήκες και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις μπορεί η βραδυφλεγής καύση να οδηγήσει σε ανάφλεξη. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.


 Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων  οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς για να πάνε στους κατά τόπους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες Service Volkswagen της εταιρείας Kosmocar A.E για να γίνουν διορθωτικές ενέργειες στον φωτισμό της πανοραμικής συρόμενης οροφής, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Volkswagen στο 210 9981100 από 09.00 - 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.
Βαγγέλης Γκούμας
 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top