Traction: Ο Κ. Στεφανής οδηγεί με τον Δ. Ιτούδη το νέο Opel Grandland X

Δείτε τη συνέντευξη της εκπομπής

Κάθε νέα αρχή απαιτεί... προπονητικό σχέδιο. Γι' αυτό, ο Κώστας Στεφανής κάλεσε τον διεθνώς καταξιωμένο προπονητή μπάσκετ, Δημήτρη Ιτούδη, να τον συντροφεύσει στο Opel Grandland X

Μακριά από τα τετριμμένα, ο coach σχεδίασε στο πινακάκι του μια τελευταία επίθεση και αντίστοιχα ο Κώστας, με την ιδιότητα του συνοδηγού αγώνων ράλι, έγραψε σημειώσεις μιας ειδικής διαδρομής. 

Αμφότεροι έκαναν κάτι πολύπλοκο να μοιάζει απλό, ακριβώς όπως το μεγάλο SUV της Opel συνδυάζει τεχνολογίες αιχμής σε επίπεδο συνδεσιμότητας, συστημάτων ασφαλείας και κινητήρων. Περισσότερα επί της οθόνης, από τη συχνότητα του Star...

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

Nissan Qashqai: Ο Μάνος Στεφανής ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, για να οδηγήσει το ανανεωμένο Nissan Qashqai, ένα απόλυτα επιτυχημένο SUV, που αναβαθμίστηκε, ώστε να διατηρήσει το status που έχει κατακτήσει. Με νέο κινητήρα βενζίνης 1.3 τούρμπο και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα infotainment, το νέο Qashqai είναι έτοιμο για ακόμη περισσότερες περιπέτειες, εντός και εκτός δρόμου.
Dacia Duster: Άνεση και μεγάλοι χώροι είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν το νέο Dacia Duster. Ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή, το εξερευνούν περισσότερο και μας εισάγουν στο σύμπαν ενός από τα πλέον προσιτά, από οικονομικής άποψης, και πολυχρηστικά, από πρακτικής άποψης, τετρακίνητα SUV της αγοράς.
Mercedes G-Class: Μπορεί να υπάρξει σκληροτράχηλη πολυτέλεια; Μπορεί ένα αστέρι να ταξιδεύει με ευκολία στα πιο δύσβατα εδάφη; Η απάντηση είναι «βεβαίως», εφόσον πρόκειται για τη Mercedes G-Class, το χαρακτηριστικής εμφάνισης τετρακίνητο όχημα, που αποδίδει 422 ίππους, συνδυάζοντας εντυπωσιακές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου με την προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας και υποβοήθησης οδηγού, που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η Mercedes-Benz.
Ford Focus: Τo Focus, μοντέλο που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία της Ford, έφτασε αισίως στην 4η γενιά, η οποία μάλιστα είναι τόσο επαναστατική όσο ήταν και η 1η. Μπορεί η τάση των τελευταίων ετών να έχει στρέψει τους προβολείς προς τα SUV, ωστόσο τα μεσαία οικογενειακά διατηρούν μια γοητεία, που μοντέλα όπως το υπερσύγχρονο, από κάθε άποψη, νέο Focus, καθιστούν ακαταμάχητη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top