Το νέο DS 3 CROSSBACK τράβηξε τα βλέμματα στην «Αυτοκίνηση 2018»

Πολυτέλεια και τεχνολογία 

DS 3 CROSSBACK

Η DS Automobiles παρουσίασε το νέο,εκκεντρικό compact SUV DS 3 CROSSBACK δείχνοντας την  εξέλιξη και την τεχνογνωσία της στα πολυτελή αυτοκίνητα,  Σχεδιασμένο να συνδυάζει την κομψότητα, την άνεση και την τεχνολογία, το  νέο compact SUV DS 3 CROSSBACK, ξεχωρίζει χάρη στην επιβλητική του εμφάνιση, εντυπωσιάζοντας με τις λεπτομέρειες που υποδηλώνουν το μοντέρνο και εκλεπτυσμένο του στυλ. Το μήνυμα που καλείται να μεταφέρει είναι ακριβώς αυτό: έμφαση στην αισθητική όσο και εξοπλιστική εικόνα, με ιδιαίτερες “καμπύλες” που παραπέμπουν στην κοπή των διαμαντιών. 

 


Στο ραφιναρισμένο εσωτερικό του έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά,  με γνήσιο δέρμα nappa και ημι-ανιλίνη, που αποτελεί μία από τις καλύτερες ποιότητες δέρματος στον κόσμο. Το νέο DS 3 CROSSBACK συνδυάζει και τους ιδανικούς κινητήρες, που ταιριάζουν απόλυτα με το δυναμισμό του χαρακτήρα του νέου αυτού μοντέλου. Θα διατίθεται με 3 διαφορετικούς τύπους κινητήρων: PureTech βενζίνης 1,2 λίτρων σε εκδοχές ισχύος 100, 130 και 155 ίππων, οι επιλογές BlueHDi diesel που περιλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις των 1,5 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, αλλά και από την επόμενης χρονιά, την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση   E-Tense, βασισμένη πάνω στην καινοτόμα πλατφόρμα CMP (Common Modular Platform) του γκρουπ PSA. 

 


Τα αποκαλυπτήρια έγιναν κατά τη διάρκεια της επίσημης δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου DS 3 CROSSBACK στην έκθεση αυτοκινήτου  όπου ο κύριος Arnaud Ribault, Senior Vice President για τις Πωλήσεις και το Marketing της DS Automobiles παγκοσμίως, μαζί με τον κύριο Δημήτρη Καββούρη, Chief Operating Officer της μάρκας DS Automobiles στην Ελλάδα, έδωσαν το παρόν, αποκαλύπτοντας τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου μέλους της DS Automobiles. O κος Καββούρης άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους επισκέπτες στο περίπτερο της  DS Automobiles, τονίζοντας τη σημαντικότητα του νέου DS 3 Crossback για τη μάρκα και το PSA Group, καλώντας στη συνέχεια στο βήμα τον κο A. Ribault, ο οποίος συγκεκριμένα τόνισε: “η DS σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι αντιπροσωπείες να αυξάνονται ραγδαία. Το νέο DS 3 Crossback περικλείει όλη τη γαλλική τεχνογνωσία, φινέτσα, καινοτομία και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του στην Ελλάδα.

   
Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top