To νέο DS 3 CROSSBACK αποκαλύπτεται στην  έκθεση αυτοκινήτου

Μαζί και το πολυτελέστατο  DS 7 Crossback

DS 3 CROSSBACK

Απευθείας «σύνδεση» με το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού αποτελεί η παρουσία του νέου DS 3 CROSSBACK στην έκθεση  που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού) από τις 10 έως τις 18 Νοεμβρίου. Αυτή θα είναι η επίσημη πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του νέου μοντέλου της DS AUTOMOBILES.Το νέο DS 3 CROSSBACK είναι το πρώτο αυτοκίνητο που διαθέτει την τελευταία αναβάθμιση του PureTech βενζινοκινητήρα που αποδίδει 155 ίππους και συνδυάζεται με το EAT8 αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (με 8 σχέσεις).

 

 

Παράλληλα, τη γκάμα των κινητήρων του μοντέλου συμπληρώνουν οι εκδόσεις του PureTech των 1,2 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, που είναι σύμφωνοι με τα πρότυπα ρύπων Euro 6.2. Αξίζει να σημειώσουμε πως το PureTech 130 σύνολο έλαβε πρόσφατα το βραβείο “Κινητήρας της Χρονιάς” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Οι επιλογές diesel περιλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις του συνόλου των 1,5 λίτρων BlueHDi με απόδοση 100 και 130 hp. Το DS 3 CROSSBACK είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να καλύψει με χαρακτηριστική άνεση μεγάλες αποστάσεις  με κορυφαία άνεση με καθίσματα που κάνουν ακόμη και μασάζ,, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και πληρέστατο εξοπλισμό. 

 


Αξίζει να σημειώσουμε πως οι μηχανικοί της DS Automobiles ένωσαν τις δυνάμεις τους με τη γαλλική εταιρεία FOCAL για να κατασκευάσουν το υψηλής ποιότητας σύστημα ήχου του DS 3 CROSSBACK με  την υπογραφή ELECTRA  με συνολική απόδοση 515 watts.
Η αναβαθμισμένη έκδοση του Active Safety Brake που φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο έχοντας τη δυνατότητα να αναγνωρίσει δίκυκλα και πεζούς, κάνει το επίπεδο της ασφάλειας των μετακινήσεων να είναι το υψηλότερο δυνατό για τα δεδομένα της κατηγορίας. Με εύρος λειτουργίας από τα 5 km/h έως και τα 140 km/h, η κάλυψη και η προστασία είναι πλήρης ανεξαρτήτως συνθηκών. 
Στο πολυτελές περίπτερο της DS Automobiles, οι επισκέπτες της Έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» θα ανακαλύψουν πέρα από το νέο DS 3 CROSSBACK την εντυπωσιακή νέα γκάμα των μοντέλων, με τη ναυαρχίδα DS 7 CROSSBACK να ξεχωρίζει.

 

 

Το νέο DS 7 CROSSBACK που σηματοδοτεί για την DS AUTOMOBILES την έναρξη της νέας εποχής για τη Μάρκα, ενσαρκώνει το όραμα για κανοτομία, κορυφαία ποιότητα υλικών και Γαλλική τεχνογνωσία. Το νέο DS 7 Crossback, με την επιβλητική κομψότητά του, σε συνδυασμό με το πλήθος των υπερσύγχρονων τεχνολογιών και συστημάτων ασφαλείας, εισέρχεται πολύ δυνατά στην ανερχόμενη κατηγορία των SUV, δίνοντας έτσι καινούργια πνοή στην avant - garde και πολυτελή μετακίνηση, κάτι που οι επιβάτες διαπιστώνουν με την πρώτη ματιά.  Τέλος, στο ξεχωριστό περίπτερο της DS Automobiles, δυναμικό παρόν θα δώσει και το DS 3, το εμβληματικό αυτοκίνητο πόλης με απαράμιλλο στυλ. 


Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top