Αυτό είναι το νέο VW T-Cross

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες 

VW T-Cross

Με κινητήρες οι οποίοι θα ξεκινούν από  τον τρικύλινδρο 1.000άρη με τους 95 και 115 ίππους, το νέο compact SUV VW T-Cross ετοιμάζεται να βγει στην παραγωγή και στη συνέχεια στην αγορά με τιμή εκκίνησης για τη Γερμανία στα  17.975 ευρώ. Θα υπάρχει έκδοση με 1.5 TSI με 150 ίππους ενώ θα υπάρχει μόνο  ένας  diesel 1.6 TDI με απόδοση  95 ίππους. Οι εκδόσεις θα είναι έχουν κίνηση στους μπροστινούς τροχούς  και οι κινητήρες θα συνεργάζονται  με μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο DSG. Όλα τα μηχανικά σύνολα θα καλύπτουν  τις σύγχρονες αυστηρές προδιαγραφές ρύπων.

 

 

Ο εξοπλισμός ακόμη μια στην βασική έκδοση θεωρείται πλούσιος ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλών επιλογών όπως είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων  οθόνη αφής 8 ιντσών . Στον εξοπλισμό ασφαλείας περιλαμβάνονται το αυτόματο σύστημα αποφυγής σύγκρουσης  με αναγνώριση πεζών  (Pedestrian Monitoring) σύστημα  υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα   υποβοήθησης  εκκίνησης σε ανηφόρα, σύστημα ανίχνευσης τυφλής γωνίας για αλλαγή λωρίδας κυκλοφορίας , Driver Alert System, κ.α. Όσον αφορά τις διαστάσεις είναι μήκος στα 4.107 χλστ., το ύψος στα 1.558 χλστ. και το μεταξόνιο στα  2,56 μέτρα. Ο χώρος αποσκευών έχει διαθέσιμα από  385 έως και 1281 λίτρα με την αναδίπλωση της πίσω σειράς καθισμάτων.

 

 

Οι ανταγωνιστές του VW T-Cross και το «αδελφάκι» Seat Arona,  Kia Stonic,  Nissan Juke, Renault Captur, Hyundai Kona . Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στο ισπανικό εργοστάσιο της Volkswagen στη Ναβάρα.


Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top