Το… «σπίτι» της VW που έχει όλες τις ανέσεις και πάει παντού 

Ξεχάστε τα ξενοδοχεία 

VW Grand California

Είναι το νέο Grand California το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που μεταφέρει εσάς και την οικογένεια σας  όπου θέλετε με άνεση και ασφάλεια. Για την  κίνηση του φροντίζει ένας diesel κινητήρας  2.0 TDI που αποδίδει απόδοσης 177 άλογα με ροπή 302 Nm , το οποίο συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που μεταφέρει την δύναμη και στους τέσσερεις τροχούς.  O οδηγός  έχει στην διάθεση του όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας μεταξύ των οποίων αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, , σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, cruise control, και φυσικά κάμερα οπισθοπορεία.

Το VW Grand California διαθέτει όλες τια ανέσεις και έχει αρκετά «κόλπα» που σας κάνουν την ζωή εύκολη. Όταν βρείτε το ιδανικό τόπο για να σταματήσετε και να αράξετε υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής των μπροστινών καθισμάτων κατά  180 μοίρες προς το πίσω μέρος. Εκεί βρίσκεις μια εξοπλισμένη κουζίνα με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, τραπέζεει, ντουσιέρεα και κουκέτα στην οροφή και κρεβάτια.

Ακόμη υπάρχει ενσωματωμένη τέντα  , εξωτερικό παγκάκι ενώ στις μεταφορικές του δυνατότητες συμπεριλαμβάνεται και η δυνατότητα μεταφοράς ποδηλάτων. Το VW Grand California θα αρχίσει την εμπορική του πορεία μέσα  στο 2019.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top