Μη χάσετε το θρυλικό TRACTION την Κυριακή στις 14:15

Τι θα δείτε

Την Κυριακή 27 Μαϊου στις 14:15, με το μυαλό να βρίσκεται στο καλοκαίρι, καθώς η θερμοκρασία έχει ανέβει και οι ελληνικές παραλίες μας κλείνουν το μάτι, το Traction ταξιδεύει σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Σύσσωμη η συντακτική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Κώστα Στεφανή, ταξίδεψε στην Ίο για να γνωρίσει τις ομορφιές του νησιού, έχοντας ως συντροφιά 3 ξεχωριστά, το καθένα για διαφορετικό λόγο, οχήματα. Ο λόγος για τα DS 3 Performance, Skoda Kodiaq Scout και Piaggio Ape Calessino!

➢           DS 3 Performance: Προφέρεται "Deesse", που στα γαλλικά σημαίνει θεά και αποτελεί την μάρκα πολυτελείας και επιδόσεων του Group PSA. Η έκδοση DS 3 Performance, ενσωματώνει τη φινέτσα των Γάλλων σε επίπεδο εμφάνισης και την τεχνογνωσία τους σε επίπεδο επιδόσεων, σε ένα γοητευτικό σπορ πακέτο με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.6 λίτρων, που αποδίδει 208 ίππους, μεταδίδοντας την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Ο Μάνος Στεφανής έχει να μας πει περισσότερα...

➢           Skoda Kodiaq Scout: Θέλετε το αυτοκίνητό σας να συνδυάζει πολυτέλεια και προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, με αυξημένες δυνατότητες εκτός δρόμου; Κανένα πρόβλημα, καθώς η Skoda έκανε το γνωστό Kodiaq ακόμη πιο άγριο χάρη στην έκδοση Scout. Με την τετρακίνηση να προδιαθέτει για διαδρομές σε δύσκολα εδάφη, ο Θωμάς βρήκε το ιδανικό όχημα για να  μας συστήσει την χωμάτινη Ίο! 

➢           Piaggio Ape Calessino: Πρόκειται για ένα όχημα-ορόσημο στον τομέα της μετακίνησης. Σήμερα, μετά από 70 χρόνια ζωής και 2 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, συνεχίζει να πορεύεται. Με την ίδια εμφάνιση, το απαράμιλλο στιλ του, κοσμοπολίτικο, δημοφιλές όσο και πρακτικό. Με δυνατότητα να ελίσσεται εκεί που ο χώρος είναι περιορισμένος, όπως στα σοκάκια των Κυκλάδων, όπου μας ξεναγούν ο Θανάσης Χούντρας και η Ινώ Στεφανή..

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢           Mercedes G-Class: Η θηριώδης Mercedes G-Class ανανεώθηκε, με τη νέα γενιά να ενσωματώνει τις περισσότερες αλλαγές στην ιστορία του μοντέλου.  Ο Κώστας Στεφανής ταξίδεψε στην Γαλλία, για να οδηγήσει στο φυσικό του χώρο το συναρπαστικό τετρακίνητο αυτοκίνητο, που αποδίδει 422 ίππους, συνδυάζοντας εντυπωσιακές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου με την προηγμένη τεχνολογία συνδεσιμότητας και υποβοήθησης οδηγού, που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια η Mercedes-Benz.

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top