Ο Πέτρος Πολυχρονίδης την Κυριακή στο θρυλικό Traction

O Κώστας Στεφανής …γυρίζει τον τροχό της τύχης

Την Κυριακή 6 Μαϊου στις 14:15, στο κεντρικό θέμα του νέου επεισοδίου της εκπομπής «Traction», ο Κώστας Στεφανής γυρίζει τον τροχό της τύχης του, ζητώντας την βοήθεια του καθ' ύλην αρμόδιου, Πέτρου Πολυχρονίδη, ο οποίος ξεναγήθηκε με αστείρευτο κέφι και καλή διάθεση, στα τεχνολογικά συστήματα της «σιωπηλής δύναμης», που ονομάζεται Nissan Leaf. Γράφουμε σιωπηλή, καθώς το ηλεκτροκίνητο ιαπωνικό όχημα είναι αθόρυβο, γεγονός, που εντυπωσίασε τον Πέτρο. 

Επιπλέον, ο Κώστας Στεφανής ανέλυσε στον Πέτρο Πολυχρονίδη τα τεχνολογικά συστήματα του Leaf, με τον τελευταίο να μένει εντυπωσιασμένος από όλες τις αυτοματοποιημένες λειτουργίες. Όταν η τεχνολογία αιχμής ενός νέου αυτοκινήτου συνδυάζεται με ταμπεραμέντο, κέφι και καταπληκτική διάθεση, ένα τηλεοπτικό γύρισμα δε μπορεί παρά να είναι μια υπέροχη εμπειρία για όλους τους συντελεστές.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢      Citroen C4 Cactus: Με το νέο C4 Cactus, η γαλλική εταιρεία ενοποιεί δύο μοντέλα, καθώς C4 και Cactus πλέον συνυπάρχουν, ορίζοντας έτσι την οπτική της Citroen για το μέλλον. Η Ινώ Στεφανή μας βοηθάει να κατανοήσουμε τι εστί Citroen, ενώ ο Θωμάς Ευθυμίου μας μιλάει για τους βραβευμένους κινητήρες και το ολοκαίνουργιο σύστημα αναρτήσεων του αυτοκινήτου.

➢      Dacia Dokker Van: Ο Μάνος Στεφανής χρειάζεται επειγόντως μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού και ο Θωμάς Ευθυμίου αναλαμβάνει να τον βοηθήσει, συστήνοντας του το Dacia Dokker Van. Ένα χρηστικό φορτηγάκι το οποίο στηρίζεται στην πρακτικότητα, διαθέτοντας συστήματα που έχουμε συνηθίσει σε επιβατικά αυτοκίνητα, αλλά ταυτόχρονα, ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

➢      Honda Africa Twin Adventure Sport: Ο Θανάσης Χούντρας παρουσιάζει τη νέα "Africa", που διευρύνει τους ορίζοντες της περιπέτειας πετυχαίνοντας αύξηση της αυτονομίας στην εντυπωσιακή απόσταση των 500 χιλιομέτρων και ταυτόχρονα, συνοδεύεται από  σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς.

TRACTION

 Κάθε Κυριακή στις 14:15

Βαγγέλης Γκούμας

 

Δείτε το trailer της 21ης εκπομπής εδώ:    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top