Νέο εργαστήριο σχεδιασμού παγκόσμιων κινητήρων από την Opel

Δουλειές για περισσότερους από 800 μηχανικούς και τεχνικούς

Νέο εργαστήριο σχεδιασμού παγκόσμιων κινητήρων από την Opel
Δύο μόλις χρόνια μετά την τελετή θεμελίωσης, το νέο, υπερσύγχρονο Εργαστήριο Σχεδιασμού Παγκόσμιων Κινητήριων Μονάδων (Global Propulsion Systems Laboratory) στην έδρα της Opel στο Rüsselsheim είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του. Ο Volker Bouffier, Πρωθυπουργός της Έσσης, παρέστη στην τελετή των εγκαινίων και είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο εντυπωσιακό κτιριακό συγκρότημα.
opel εργαστ 1.jpg
Περισσότεροι από 800 μηχανικοί και τεχνικοί θα δημιουργούν κινητήριες μονάδες του μέλλοντος σε μία επιφάνεια εμβαδού περίπου 36.000 τετρ. μέτρων. Πέρα από το κέντρο τεχνολογίας και τις αίθουσες γραφείων το συγκρότημα περιλαμβάνει επίσης 45 δυναμόμετρα δοκιμών τελευταίας γενιάς.

Τα 210 εκατομμύρια ευρώ που επενδύθηκαν στο νέο Εργαστήριο Σχεδιασμού Παγκόσμιων Κινητήριων Μονάδων είναι η μεγαλύτερη μεμονωμένη επένδυση σε κτιριακές εγκαταστάσεις του Rüsselsheim από το 2002 που λειτούργησε το νέο εργοστάσιο παραγωγής.
opel ργαστηριο 2.jpg
Η εγκατάσταση ενσωματώνεται στο παγκόσμιο σύστημα εξέλιξης των Παγκόσμιων Κινητήριων Μονάδων της GM (Global Propulsion Systems). Το παραγόμενο έργο μπορεί να αξιολογείται και να υλοποιείται άριστα χάρη σε διεθνώς τυποποιημένες διαδικασίες και λογισμικό δοκιμών.

Βαγγέλης Γκούμας
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top