Η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου δόθηκε από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της NISSAN επί της Λεωφόρου Αθηνών 169, στην Αθήνα, το πρωί του Σαββάτου. Κατά την εκκίνηση, τα πληρώματα προμηθεύτηκαν το σχετικό road-book, ενώ σε ειδικά σημεία της διαδρομής δίδονταν και ερωτήσεις - γρίφοι που έπρεπε να απαντηθούν. Το 2ο σκέλος του αγώνα, εκτυλίχθηκε στo ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, όπου οι “κυνηγοί” της NISSAN ξεχύθηκαν, προκειμένου να ανακαλύψουν τα πολυπόθητα ζητούμενα για να κερδίσουν το θησαυρό !

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν το e-shop Koolfly.com και οι εταιρείες ενοικιάσεως και μισθώσεων αυτοκινήτων Europcar και Leasplan. Χορηγός επικοινωνίας ήταν o ραδιοφωνικός σταθμός City FM 103,8 στην Καλαμάτα.
Το κυνήγι του θησαυρού αποτελεί πλέον θεσμό για την NISSAN και έχει σαν σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων, με τη συμμετοχή και των οικογενειών τους.
Βαγγέλης Γκούμας
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.