Έχασε το... άχαστο και πάει για το Γκίνες

Δείτε πως το Νr10 των κόκκινων κατάφερε να... αστοχήσει

Έχασε το... άχαστο και πάει για το Γκίνες

Στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες δεν αποκλείεται να γραφτεί το όνομα του Ρουί Μιγκέλ, με το αιτιολογικό ότι έχασε το γκολ που... δεν χάνεται!

Έχουμε δει κατά καιρούς ευκαιρίες και ευκαιρίες να μην καταλήγουν στα δίχτυα, έχουμε ακούσει ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται, ωστόσο σαν και αυτήν δεν πρέπει να έχει υπάρξει καμία στο παρελθόν.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας ένας 26χρονος πορτογάλος ονόματι Ρουί Μπιγκέλ, που αγωνίζεται για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο συγκεκριμένος κατάφερε να... αστοχήσει ευρισκόμενος μπροστά στο τέρμα, μόνος του φάτσα με το γκολ, πιθανότατα ούτε καν πέντε εκατοστά μακριά από την τελική γραμμή του τέρματος. Απλά έπρεπε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Πως γίνεται να καταφέρεις να στείλεις από τέτοια θέση την μπάλα άουτ και να χάσεις την ευκαιρία του... αιώνα; Η απάντηση στο βίντεο από την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την Κλίφτονβιλ για το Γιουρόπα Λιγκ. Πάλι καλά που με την αστοχία του σχεδόν πάνω από τη γραμμή του τέρματος δεν κρ��θηκε το παιχνίδι, αφού η ΤΣΣΚΑ κέρδιζε ήδη 3-0...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top