Τελικά: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-0, Εργοτέλης - Καβάλα 2-1

Ανοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκ

Τελικά: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-0, Εργοτέλης - Καβάλα 2-1

Με δύο αγώνες, τους Πανιώνιος - ΠΑΟΚ και Εργοτέλης - Καβάλα, άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος νίκησε με 1-0, έπειτα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπάλαμπαν, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, έπειτα από δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσιρίλο.

Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν (87' Σαλαλί), Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (76' Αναστασόπουλος), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Σβέρκος (80' Κούκετς).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς (57' Κρέσιτς), Γκαρσία, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο (60' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Ίβιτς (67' Σαλπιγγίδης), Τσουκαλάς, Αθανασιάδης, Σαβίνι, Εττό.

Στην Κρήτη η Καβάλα άνοιξε το σκορ με τον Ονουάτσι στο 21 αλλά ο Μπέτο ισοφάρισε για τον Εργοτέλη και ο Λεάλ με έυστοχη εκτέλεση πέναλτυ έγραψε το 2-1 για την ομάδα του Ηρακλείου. Η Καβάλα τελείωσε με 10 παίκτες έπειτα από δεύτερη κίτρινη του Τόμασιτς.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Μπέτο (63' Ορφανός), Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις (55' Λεάλ).

Καβάλα: Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Πέρτζελ (79' Ογκμπέτσε), Πετκάκης (46' Σιόντης), Ντικρόκ, Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Νικουλάε, Ρίος (74' Περεϊρίνια).

Στις 7.30μμ αρχίζει το μεγάλο ντέρμπι της σημερινής ημέρας ανάμεσα σε Αρη και Ολυμπιακό. Άλλοι πέντε αγώνες διεξάγονται την Κυριακ��, με το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Πρώτη ανάρτηση: 12/02/2011 17.16

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top