Στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας η οικογένεια Αντετοκούνμπο

Η σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς!

Οικογένεια Αντετοκούνμπο

Στο πλευρό των πληγέντων από τον Ιανό, κατοίκων της Καρδίτσας, στέκεται η οικογένεια Αντετοκούνμπο που στέλνει είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: MVP για δεύτερη σερί σεζόν ο Greek Freak

Την κίνηση των Antetokounbros αποκάλυψε η ομάδα μπάσκετ ΑΣ Καρδίτσας, που ευχαρίστησε τον Γιάννη,  τον Θανάση, τον Κώστα και τον Άλεξ για την πρωτοβουλία τους.

Eκατό παιδιά στην Ακαδημία των Αντετοκούνμπο

«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά. Προσωπικά ο Θανασης Αντετοκουμπο, μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον ΑΣ Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών. Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top