Usain Bolt: Μπαμπάς για πρώτη φορά!

Το ελληνικό όνομα που έδωσε στην κόρη του

O Usain Bolt προσφέρει δώρα σε παιδιά που έχουν ανάγκη

Για πρώτη φορά μπαμπάς έγινε ο Usain Bolt και όπως είναι αναμενόμενο ζει μια από τις ευτυχισμένες φάσεις της ζωής του. Ο κορυφαίος αθλητής απέκτησε τον περασμένο Μάιο ένα κοριτσάκι, καρπός του έρωτά του με τη σύντροφό του Kasi Bennett.

Κι όμως: αυτή η κυρία με το φακιόλι είναι... ο Usain Bolt!!!

Ο Usain Bolt το βράδυ της Τρίτης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τις πρώτες φωτογραφίες με τη μικρή του πριγκίπισσα. Χαρακτηριστικό είναι, πως αποκάλυψε και το όνομά της, το οποίο είναι ελληνικό. Συγκεκριμένα, η κόρη του Usain Bolt ονομάζεται Ολυμπία, ενώ το δεύτερο όνομά της είναι lightning.

«Θέλω να ευχηθώ στη σύντροφό μου χρόνια πολλά και να πω πως είμαι χαρούμενος που περνώ αυτή τη μέρα μαζί σου. Θέλω να έχεις κάθε ευτυχία και θα συνεχίσω να προσπαθώ να κρατήσεις το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Αρχίσαμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας με την κόρη μας, Olympia Lighting Bolt και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το μέλλον μας. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι… ροκ γι’ αυτή την οικογένεια. Σ’ αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, στην οποία ευχήθηκε και δημόσια στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top