Επιστροφή στις νίκες για το STAR με μεγάλη ανατροπή του σκορ!

Κορυφαίος ο Σκουλός - Πρώτος σκόρερ ο Πρωτόπαπας

Μπάσκετ STAR

Καλά Χριστούγεννα και... χαρούμενη, χρυσή πρωτοχρονιά θα κάνει η ομάδα μπάσκετ του STAR, που επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Με κορυφαίο τον Δημήτρη Σκουλό που πραγματοποίησε το πρώτο νταμπλ-νταμπλ του στη διοργάνωση, με 11 πόντους και δέκα ριμπάουντ και αιχμή του δόρατος τον Πρωτόπαπα που σημείωσε τριάντα πόντους, με δύο τρίποντα, οι «αστέρες» του Πρωταθλήματος Τύπου επιβλήθηκαν του Eurosport με 63-58, αν και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με δέκα πόντους διαφορά (32-22).

Νωθρό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο, μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο

Η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε το Eurosport να προηγείται με 15-13, με τη διαφορά να φτάνει στη μέγιστη τιμή της, τους 13 πόντους (16-29 και 19-32) πριν κλείσει στους δέκα (22-32) στο φινάλε με γκολ φάουλ του Πρωτόπαπα. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ο Πρωτόπαπας συνειδητοποίησε ότι διάβαζε μέχρι εκείνη τη στιγμή... ανάποδα τον ηλεκτρονικό πίνακα και πάτησε γκάζι! Με επιμέρους σκορ 24-10 το STAR έκανε την ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο, πέρασε μπροστά με 46-42 και δεν άφησε τους (τυπικά) φιλοξενούμενους να ανακτήσουν πτέ ξανά το προβάδισμα, αν και ο αγώνας ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος. Σκουλός και Πρωτόπαπας ευστόχησαν από τη γραμμή των βολών στο φινάλε και το ροζ φύλλο αγώνα πήγε στην ομάδα του coach Κτιστάκη, που βελτίωσε το ρεκόρ της σε 2-4, σπάζοντας ένα σερί τριών ηττών. Το Eurosport έμεινε με μόλις μία νίκη σε επτά αγώνες.

Κορυφαίος ο Σκουλός, πρώτος σκόρερ ο Πρωτόπαπας

Κορυφαίος του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Σκουλός με είκοσι πόντους στο ranking και εξαιρετική στατιστική καθώς μέτρησε επίσης μία ασίστ, τρία κλεψίματα και τέσσερα κοψίματαε, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Θέος με πέντε πόντους, επτά ριμπάουντ και τρία κλεψίματα!

Για το Eurosport 15 πόντους σημείωσε ο Δεπόλλας, δώδεκα ο Παπακωνσταντόπουλος και 10 ο Γιαβρής.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Αθήνα 9,84 - ΑΝΤ1 53-69
Πρώτο Θέμα - Ριζοσπάστης 65-26
STARTV - Eurosport 63-58
Εθνος - ΣΚΑΙ 60-63
NOVA - DPG 51-63
SDNA - BWM.GR (αναβολή)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top