ΘΛΙΨΗ στον ΠΑΟΚ! Πέθανε ο Βασίλης Σεργιαννίδης

Σε ηλικία 79 ετών από ανακοπή καρδιάς

 ΘΛΙΨΗ στον ΠΑΟΚ! Πέθανε ο Βασίλης Σεργιαννίδης
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών άφησε το βράδυ της Δευτέρας (04/07), ο Βασίλης Σεργιαννίδης. Ο κορυφαίος παράγοντας του ΠΑΟΚ, πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Υπήρξε ο άνθρωπος που συνδύασε την παρουσία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης την περίοδο των πρώτων τίτλων της και ήταν ο ισχυρός Γενικός Γραμματέας, όταν αυτή κατέκτησε τα δυο πρώτα κύπελλα το 1972 και 1974 όπως επίσης και στην σεζόν 1975-76 όταν ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα.

Συγγενείς και φίλοι του είπαν το τελευταίο «αντίο» το μεσημέρι της Τρίτης (05/07) στο κοιμητήριο του Σταυροχωρίου, Κιλκίς.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Κατά πολύ φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς “έφυγε” από ανακοπή καρδιάς ο Βασίλης Σεργιαννίδης σε ηλικία 79 ετών.

Ο Σεργιαννίδης υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες της σύγχρονης ιστορίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμορφώνοντας από τη θέση του γενικού γραμματέα του Συλλόγου την φιλοσοφία που καθιέρωσε τον Δικέφαλο στη «χρυσή» δεκαετία του 1970.

Ακόμη και εκτός διοικητικών θέσεων ο Βασίλης Σεργια��νίδης υπήρξε αρωγός στις προσπάθειες του ΠΑΟΚ, ενώ πρόσφατα βοήθησε στην διαμόρφωση του προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ιβάν Σαββίδης και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς στις 12:00.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top