Σκολάρι: "Η Πορτογαλία έτοιμη να φτάσει τον τελικό"

Τι είπε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Σκολάρι: "Η Πορτογαλία έτοιμη να φτάσει τον τελικό"
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι εργάζεται πλέον στην Κίνα, στην Γκουαντζού Εβεργκράντε, αλλά εξακολουθεί να έχει στην καρδιά του την Πορτογαλία.

Η εθνική μας στο Euro 2004, δεν του είχε επιτρέψει να πανηγυρίσει μαζί της τον τίτλο, αλλά πιστεύει ότι ίσως αυτή την φορά , η Πορτογαλία τα καταφέρει.

«Η Πορτογαλία έχει ξεπεράσει δυσκολίες, τέτοιες που ένας προπονητής δεν είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει, όπως στο τελευταίο παιχνίδι που δέχθηκε ένα γκολ στο ξεκίνημα, πολύ νωρίς. Αλλά η Πορτογαλία κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση. Είναι έτοιμη να φτάσει στον τελικό,» είπε ο Σκολάρι.

«Η Ουαλία δεν έχει μεγάλα αστέρια, αλλά παίζει ως ομάδα, οπότε θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είναι πιθανό, η Πορτογαλία να φτάσει στον τελικό, επειδή παίζει πάντα καλύτερα με αντιπάλους με μεγαλύτερη ποιότητα. Αν περάσει την Ουαλία και θα πρέπει να παίξει με τη Γαλλία στον τελικό, και τότε φυσικά θα υπάρξουν δυσκολίες».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ντεμπούτο στην εθνική Πορτογαλίας, με τον Λουίς Φελιπε Σκολάρι στον πάγκο των Ιβήρων.

«Κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, είναι πολύ πιο ολοκληρωμένος παίκτης για την ομάδα. Τέλος πάντων, η Πορτογαλία δεν εξαρτάται από αυτόν και μόνο, έχει Κουαρέσμα που παίζει πολύ καλά, και Νάνι, και εξακολουθεί να υπάρχει ο νεαρός που αγόρασε η Μπάγερν (Ρενάτο Σάντσες), ένας πολύ καλός παίκτης ... »
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top