Τελεσίγραφο της FIFA στην ΕΠΟ για τον Κώδικα Δεοντολογίας

Έδωσε διορία

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία απέστειλε σήμερα, Παρασκευή, επιστολή στην ΕΠΟ, ζητώντας από την Ομοσπονδία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να εναρμονίσει τον Κώδικα Δεοντολογίας της με τον αντίστοιχο δικό της.

Πάντοτε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η FIFA φέρεται να έδωσε χρονική διορία στην ΕΠΟ προκειμένου να το πράξει.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε την ύπαρξη της επιστολής, την οποία χαρακτήρισε απαντητική ως προς εκείνη που η ίδια είχε αποστείλει στην FIFA, στις 29/6, χωρίς ωστόσο ν�� κοινοποιήσει το περιεχόμενό της.

Όπως ειπώθηκε από κύκλους της ΕΠΟ, η δημοσιοποίηση της αλληλογραφίας με τις Ομοσπονδίες γίνεται σπάνια και αφού προηγηθεί συνεννόηση με αυτές.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έλαβε από τη FIFA απάντηση στην από 29/6 επιστολή της. Η ΕΠΟ θα συνεχίσει τον διάλογο και θα προβεί στις συναντήσεις, που αναφέρονται στην απαντητική επιστολή της Συνομοσπονδίας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των θεμάτων, σύμφωνα με την ιδιότητά της ως μέλος της FIFA».

Διαβάστε επίσης:
Τελείωσαν τα... ψέματα!Τελεσίγραφο της FIFA στην ΕΠΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top