Σάντος: «Δεν είμαστε το φαβορί αλλά θα τους κερδίσουμε»

Λίγο πριν το κρίσιμο ματς με την Πολωνία

Σάντος: «Δεν είμαστε το φαβορί αλλά θα τους κερδίσουμε»
Μπορεί τα γραφεία στοιχημάτων αλλά και οι περισσότεροι φίλαθλοι να θεωρούν την Πορτογαλία φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro 2016, στην συνάντησή της με την Πολωνία, όμως ο Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί τη νίκη επί των Πολωνών «δεδομένη».

«Αυτό σαν ένα τραγούδι που ακούγεται άσχημα. Δεν υπάρχουν ευκολίες. Έχουμε δει τους αγώνες και γνωρίζουμε την αξία της Πολωνίας,» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας.

«Η Πολωνία είναι μια ομάδα που αμύνεται και επιτίθεται καλά, με γρήγορες κινήσεις. Είναι πολύ καλή στο σύνολο, αλλά έχει και παίκτες με ταλέντο. Μελετήσαμε τον αντίπαλο, ώστε να διαπιστώσουμε τα πλεονεκτήματα. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλά. Έχουμε ένα σύνθημα, για να πάμε σε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να αμυνθούμε και να επιτεθούμε για να σκοράρουμε. Δεν υπάρχουν φαβορί, αλλά πιστεύω ότι θα κερδίσουμε,» πρόσθεσε.

Ο Φερνάντο Σάντος υπογράμμισε τη «ανάπτυξη» Πολωνίας, που αντιμετώπισε ως προπονητής τ��ς Ελλάδας στο Euro 2012, και υπενθύμισε ότι στα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Πολωνία είχε ήδη κερδίσει τη Γερμανία, ενώ στους ομίλους του Euro 2016 ήρθαν ισόπαλοι.

«Θα είναι μια αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο, που είναι να προχωρήσουν. Πιστεύω ότι θα είναι η Πορτογαλία, αλλά είναι ένα παιχνίδι στο οποίο κανείς δεν φαβορί,» συμπλήρωσε. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top