Τελείωσαν τα... ψέματα!Τελεσίγραφο της FIFA στην ΕΠΟ

Για την εναρμόνιση του Κώδικα Δεοντολογίας

Στα χέρια των υπευθύνων της ΕΠΟ είναι το τελικό κείμενο για την εναρμόνιση του Κώδικα Δεοντολογίας το οποίο έστειλε σήμερα η FIFA.

Σύμφωνα με το τελεσίγραφο η ελληνική ομοσπονδία οφείλει να συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ –αύριο κιόλας- για να μπορέσει να περάσει τις αλλαγές.
Σύμφωνα με το ΣΠΟΡ FM 94,6, υπεύθυνοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας έχουν ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ να είναι σε ετοιμότητα για ένα έκτακτο ΔΣ με κύριο ζήτημα την «τροποποίηση των υφιστάμενων κανονισμών».

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι εφόσον ψηφιστούν οι διαφοροποιήσεις των κανονισμών τότε άμεσα θα υπάρχουν και εξελίξεις σε σημαντικά ζητήματα υπέρ της κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα έχει πλέον το δικαίωμα να καλέσει σε απολογία τους «7» (Παπακωνσταντίνου, Προύντζος, Παπανικολάου, Υφαντής, Γιάχος, Σπάθας, Δημητρόπουλος) εμπλεκόμενων προσώπων της Ομοσπονδίας (συν τρεις διαιτητές) στην υπόθεση της «Εγκληματικής Οργάνωσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top