Μηνύματα συμπαράστασης από κορυφαίους συλλόγους για την επίθεση στην Τουρκία

Την καταδίκασαν απερίφραστα

Μηνύματα συμπαράστασης από κορυφαίους συλλόγους για την επίθεση στην Τουρκία
Κορυφαίοι σύλλογοι στην Τουρκία, αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη, εξέφρασαν με ανακοινώσεις του τη συμπάθειά τους προς τις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και την καταδίκασαν απερίφραστα.

«Εκφράζουμε τη βαθύτατη συμπάθειά μας για την απώλεια αθώων ζωών και τον τραυματισμό άλλων στην τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ,» ανέφερε η ανακοίνωση της Γαλατασαράι, ενώ η Μπεσικτάς ανέφερε: «Καταγγείλουμε και καταδικάζουμε τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Ο Θεός είναι μαζί με εκείνους που έχασαν τη ζωή τους. Τα συλλυπητήριά στις οικογένειες, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Από την πλευρά της η Φενερμπαχτσέ, καταδίκασε από την μεριά της τις επιθέσεις. «Χάσαμε συμπολίτες μας. Ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».
Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα και από την Ισπανία. «Τα συλλυπητήριά μας προς την Τουρκία. Είμαστε δίπλα στην πόλη της Κωνσταντινούπολης, μετά την τρομερή επίθεση που δέχτηκε,» έγραψε η Ατλέτικο Μαδρίτης , ενώ η Σεβίλλη υπογράμμισε ότι «λυπάται βαθύτατα για την επίθεση που προκάλεσε τουλάχιστον 28 νεκρούς στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης».

Διαβάστε επίσης:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top