Θεοδωρίδης: «Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος για την UEFA»

Θεωρεί ότι θα είναι πιο χρήσιμος σε έναν πιο διοικητικό ρόλο

Θεοδωρίδης: «Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος για την UEFA»

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης, εξέφρασε την επιθυμία να μην είναι υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Μισέλ Πλατινί στην προεδρία της UEFA, καθώς εκτιμά ότι θα είναι «πιο χρήσιμος» σε έναν πιο διοικητικό ρόλο.

«Μέχρι στιγμής, έχουμε δύο υποψηφίους με πολύ καλές δυνατότητες», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης ενώπιον μιας μικρής ομάδας δημοσιογράφων, στους οποίους υπήρχε... εκπροσώπηση και από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

«Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος, νομίζω ότι είμαι πιο χρήσιμος σε αυτή τη θέση ή οποιαδήποτε διοικητική θέση» εξήγησε ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας.

Οι δύο άνδρες που έχουν δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιοι είναι ο 48χρονος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σλοβενίας, Αλεκσάντερ Τσέφεριν, και ο 68χρονος Ολλανδός, Μίχαελ φαν Πράαγκ, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA.

Η UEFA θα συνεδριάσει στις 14 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, προκειμένου να εκλέξει τον διάδοχο του Μισέλ Πλατινί, ο οποίος είχε τιμωρηθεί από την επιτροπή δεοντολογίας της FIFA με εξαετή αποκλεισμό, τον οποίο το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) μείωσε τον Μάιο σε τέσσερα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top